Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie, jest nierówno. Sytuacja na Puławskiej czasem powoduje niezłe zatory na Rakowieckiej, a czasem nie. Zaś na Spacerowej "od zawsze" jest bardzo krótka faza w Gagarina i też niekiedy można tam utknąć...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Wiedziałem ze ten Watek się przyda.
Teraz Akcja:
Jak w 60 minut z Przystanku Żółkiewskiego dostać się na zacisze a z Zacisza na Lotnisko? Zakładamy ruch świąteczny.
Pewnie nierealne. ale..
może jest na forum jakaś dobra dusza co to ma chwilkę wolnego w piątek z rana i odebrała by pewien drobiazg z Zacisza i przywiozła go w okolice linii 9? W zamian pozytywny komentarz na allegro
Teraz Akcja:
Jak w 60 minut z Przystanku Żółkiewskiego dostać się na zacisze a z Zacisza na Lotnisko? Zakładamy ruch świąteczny.
Pewnie nierealne. ale..
może jest na forum jakaś dobra dusza co to ma chwilkę wolnego w piątek z rana i odebrała by pewien drobiazg z Zacisza i przywiozła go w okolice linii 9? W zamian pozytywny komentarz na allegro

Dobra odpowiedź. Wygrywasz 200 zł.JacekM pisze:samochodem
Czy chcesz kupić samogłoskę?
Bp, nmsp.
Na Zacisze, a dokładniej? Bo Zacisze jest od strony Młodzieńczej i od strony Jórskiego, a to jest różnica...Ryoga pisze:Jak w 60 minut z Przystanku Żółkiewskiego dostać się na zacisze a z Zacisza na Lotnisko? Zakładamy ruch świąteczny.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Zacisze - konkretniej ul. Rajmunda 1.Na Zacisze, a dokładniej? Bo Zacisze jest od strony Młodzieńczej i od strony Jórskiego, a to jest różnica...
To nie będzie realne bo albo utknę przy wileniaku albo cos mi ucieknie i trzeba bedzie czekać długo (bo w Piątek są rozkłady Świąteczne)
dawno nie jeździłem anie chce narażać zdrowia i życia za 20zł.samochodem

U, to akurat ta dalsza część...
Najlepiej to chyba ekspresowo 3/6 do Wileńskiego i w 120... To chyba jedyna najszybsza opcja... Albo 145 do ratusza i w 120... Ale musisz się modlić, żeby przejazdu kolejowego nie zamknęli. To już jest 35 minut bardzo optymistycznie. A później... Już jest z 50 minut (i znów b. optymistycznie). Więc niemożliwe, żeby w godzinę się tak przemieścić.
Najlepiej to chyba ekspresowo 3/6 do Wileńskiego i w 120... To chyba jedyna najszybsza opcja... Albo 145 do ratusza i w 120... Ale musisz się modlić, żeby przejazdu kolejowego nie zamknęli. To już jest 35 minut bardzo optymistycznie. A później... Już jest z 50 minut (i znów b. optymistycznie). Więc niemożliwe, żeby w godzinę się tak przemieścić.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Jutrzejszy piątek to ni święto ni dzień powszedni. wiec nie wiadomo czego sie spodziewać.dzidek pisze:Przejazd z Centrum na Lotnisko linią 175 w święto zajmuje około 25 minut
A co do akcji z Metrem i 148 - A co byś wybrał we wczorajszą środę o 14? na ZiW nie chciałem sie pakować - szczególnie w okolice pomnika Lotnika i Aleje.

W dni wolne od pracy.Bastian pisze:Zależy, kiedy.
[ Dodano: Czw 22 Maj, 2008 21:43 ]
W środę wszystko stałoRyoga pisze:Jutrzejszy piątek to ni święto ni dzień powszedni. wiec nie wiadomo czego sie spodziewać.dzidek pisze:Przejazd z Centrum na Lotnisko linią 175 w święto zajmuje około 25 minut
A co do akcji z Metrem i 148 - A co byś wybrał we wczorajszą środę o 14? na ZiW nie chciałem sie pakować - szczególnie w okolice pomnika Lotnika i Aleje.
Jako zwolennik połączeń nie-kolejowych (z daleka od Kolei Mazowieckich, SKM-ek itp.
) wybrałbym chyba dojazd do Metra, Metrem i dalej podjechać czymś...
Ew. dojazd czymś do Płowieckiej + 125 do Nowego Światu + 116 lub 195 zależy czy potrzebujesz dojechać bliżej ul. Kasprowicza czy Żeromskiego... ja bym chyba tak wybrał.
Kolej osobiście odradzam ze względu na rzadkość kursowania pociągów i samo dojście... zwłaszcza że nie ma korków w czasie wakacji a te autobusy jeżdżą w miarę często.
Ew. dojazd czymś do Płowieckiej + 125 do Nowego Światu + 116 lub 195 zależy czy potrzebujesz dojechać bliżej ul. Kasprowicza czy Żeromskiego... ja bym chyba tak wybrał.
Kolej osobiście odradzam ze względu na rzadkość kursowania pociągów i samo dojście... zwłaszcza że nie ma korków w czasie wakacji a te autobusy jeżdżą w miarę często.