Ale dofinansowanie na infrastrukturę czy autobusyhafilip84 pisze:dofinansowanie jest z UE... AFAIK takie dofinansowania sa ograniczone pewnymi terminami...
[GorzĂłw Wielkopolski] Solarisy nie mieszczÄ siÄ w zatokach
Moderator: JacekM
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Autobusy.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Następujące od tego miejsca rozważania językowe wywędrowały na WC pod postacią wątku "Pułapki języka polskiego;)"hafilip84 pisze:dofinansowanie jest z UE... AFAIK takie dofinansowania sa ograniczone pewnymi terminami... skad wiec zalozenie, ze mieli czas na zwlekanie z zakupem? (choc nie twierdze, ze akurat tak jest... domniemywam jedynie) (jakos chyba zle to napisalem... ktos mnie poprawi? - haf.)Proboszcz pisze:Mogli pomyśleć i najpierw zmienić infrastrukturę, a potem kupować wozy pod nią dopasowane...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow