Ludzie z WAWKOMU w realu
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
No cóż- z epwnych pwoodów jestem dość rozpoznawalny...
Ponieważ w miłosniczym środowisku kręcę się juz kilka lat mojego krótkiego żywota (:D), to sporo osób, chcąc czy nie chcąc, poznałem
Zaznaczyłem więc opcję 60 %, bo nie ukrywam, ze z pewnymi osobami lubię konwersować w jakikolwiek sposób, sporo jednak znam ludu stąd i w wiekszości jestem z tego zadowolony 
Ponieważ w miłosniczym środowisku kręcę się juz kilka lat mojego krótkiego żywota (:D), to sporo osób, chcąc czy nie chcąc, poznałem
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie zależy mi na poznawaniu nowych forumowiczów wcale. Wystarczają mi ci, których już znam. Jeśli poznam przypadkiem kogoś nowego to w porządku, jednak nie dążę do tego. Mam wielu znajomych i nowych przyjaciół nie szukam
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
Gacek
- Kontakt:
Ja za to chętnie poznałbym kogoś kto lubi Heideggera;-)Emdegger pisze:Szkoda, bo zapewne jeszcze wielu zechciałoby poznać Violettę VillasGacek pisze:Tych co znam w zupełności mi wystarczaja;-)
[ Dodano: |23 Kwi 2009|, 2009 12:30 ]
Wielu, znaczy nie wszyscy.jajcys pisze:emdegger, chyba jednak nie.
Zresztą Violettę Villas trzeba znać- mnie niekoniecznie. O! To mówiłem ja, Gacek.
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
HahahahahahGacek pisze:Ja za to chętnie poznałbym kogoś kto lubi Heideggera;-)
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese