Zmiany obsługowe - wrzesień 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jelcze rozumiem się w tą kategorię nie łapią?Dęboszczak pisze: Mob10
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To chyba zależy od rozkładu, a nie od obsługi?andrzej_suse10 pisze:No to koniec z szybkim wygodnym, do późna jeżdzącym E-2
Przy poprzednim rozkładzie można było zasnąć...
[ Dodano: |23 Sie 2009|, 2009 17:36 ]
To ja mam pytanie, na co wejdzie R-7 zamiast: 408 (SU15), 404 (przeguby) i 186 (SU18/Ik.)? Bo samo E-2 to chyba za mało... Zresztą mam nadzieję, że będzie zakaz na SU15
[ Dodano: |23 Sie 2009|, 2009 10:58 ]
Mam rozumieć, że Mobilis schodzi ze 179?
Zawitają za to Scanie PKS-owskie na całki i dodatki PKS-owskie?
Jeśli tak to super info ...
Słyszałem, że na 192 bez zmian czyli rozkład i obsługa nietykalne ...
A coś słychać na temat 166 jeśli idzie o obsługę?
Kabaciany
179 PKS z domieszką R-7, bez BWL[/quote]maciek.dab859 pisze:A jak będzie ze 179 - zmiana rozkładu, czy tylko wydłużenie czasu przejazdu![]()
Dalej będą BWL-ki z 505
Mam rozumieć, że Mobilis schodzi ze 179?
Zawitają za to Scanie PKS-owskie na całki i dodatki PKS-owskie?
Jeśli tak to super info ...
Słyszałem, że na 192 bez zmian czyli rozkład i obsługa nietykalne ...
A coś słychać na temat 166 jeśli idzie o obsługę?
Kabaciany
Jest dziwna zależność. Im więcej Woronicza, tym gorszy rozkład. I znów się potwierdza. Nie wiadomo w sumie czemu. Związki zawodowe czy jaklevar pisze:To chyba zależy od rozkładu, a nie od obsługi?andrzej_suse10 pisze:No to koniec z szybkim wygodnym, do późna jeżdzącym E-2
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Po prostu na E-2 trzeba wyrównać nieco strukturę, bo układ 5-11 na korzyść zajezdni południowych nie odzwierciedla zapotrzebowania na tą linię. Tylko na Redutowej brakuje i niskich, i (przede wszystkim) długich.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Dęboszczak
Przypominam, że od 12.11 rozkład linii 116 ma takt 10' do późnego wieczora a nie jak było wcześniej do ok. 18:00 co uzasadniało ciągnięcie E-2 do Wilanowa.pawcio pisze:Po prostu na E-2 trzeba wyrównać nieco strukturę, bo układ 5-11 na korzyść zajezdni południowych nie odzwierciedla zapotrzebowania na tą linię. Tylko na Redutowej brakuje i niskich, i (przede wszystkim) długich.
[ Dodano: |23 Sie 2009|, 2009 19:26 ]
To tymczasowa nadwyżka, która zawita do połowy września w postaci wtyczek na 517 z R-7 do czasu roszad trasowych w Ursusie - nieprzejezdność tunelu i trasy objazdowe większości linii. Od 1.10 będzie można mówić o jakimś w miarę stabilnym układzie obsługi bryg.levar pisze:To chyba zależy od rozkładu, a nie od obsługi?andrzej_suse10 pisze:No to koniec z szybkim wygodnym, do późna jeżdzącym E-2
Przy poprzednim rozkładzie można było zasnąć...![]()
[ Dodano: |23 Sie 2009|, 2009 17:36 ]
To ja mam pytanie, na co wejdzie R-7 zamiast: 408 (SU15), 404 (przeguby) i 186 (SU18/Ik.)? Bo samo E-2 to chyba za mało... Zresztą mam nadzieję, że będzie zakaz na SU15
-
Krzysiek_S
A jest już jakiś wstępny zarys co z 177, 187,401 i 517 i co w zastępstwie na północnym odcinku w Ursusie ?Dęboszczak pisze:To tymczasowa nadwyżka, która zawita do połowy września w postaci wtyczek na 517 z R-7 do czasu roszad trasowych w Ursusie - nieprzejezdność tunelu i trasy objazdowe większości linii. Od 1.10 będzie można mówić o jakimś w miarę stabilnym układzie obsługi bryg.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Zamiast Solin i Libero 12 metrów MANa? Czym to zapełnić?pawcio pisze: ITS wchodzi na 104,
Czy na 101 jakieś zmiany? I czy 202 DP wraca może do Mobilisu?
Soliny muszą wjeżdżać w os. Derby.Szeregowy_Równoległy pisze:Zamiast Solin i Libero 12 metrów MANa? Czym to zapełnić?
Mobilis już tylko 10-metrowcami.Szeregowy_Równoległy pisze:Czy na 101 jakieś zmiany?
Wraca. Za dużo było uwag, że Stalowa wysyła 12 metrów i więcej na tą linię.Szeregowy_Równoległy pisze:I czy 202 DP wraca może do Mobilisu?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
To jest the best dla mnie - pierwszy raz chyba ludzie się rzucają, że jeździ więcej metrów niż powinno - i OIDP to skargi były z tego nowego odcinka (pewnie gdzie indziej ludzie nie mają pojęcia o istnieniu takiego tworu jak 202pawcio pisze:Wraca. Za dużo było uwag, że Stalowa wysyła 12 metrów i więcej na tą linię.Szeregowy_Równoległy pisze:I czy 202 DP wraca może do Mobilisu?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Biorąc pod uwagę, że ma bardzo zyskać na częstotliwości, to taka zła myśl nie jest. W końcu takie 191 w DP też jeździ na solówkach co 10 zamiast przegubów co 15 (i bardzo dobrze!).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.