Film dyplomowy 'Zwrotnica'
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Film "Zwrotnica" mi się podoba.

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- a/p TALENT
- R-9 Chełmska
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
"Ponad miesiąc" uzgodnień to jednak nie 2 lataTeokryt pisze:Film był kręcony II lata. Moa wina że uzgodnienia z TW potrafią trwać ponad miesiącale i tak im dziękuje za pomoc (szczególnie na Woli).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
2 lata to wina techniczno-organizacyjno-prawna 
Prawda, ale i tak udało się uzgodnić wszystko (Nie R-2 a R-4, nie R-3 a R-1), a podczas zdjęć "można wejść na T-3? Można, tylko idź do kierownika, on się z nami skontaktuje". Tyle co ja się nastawiałem parafek i nałaziłem po całym Wolskim kompleksie to cały znam na pamięć
Swoja droga, czy ktoś mkmów zauważył trochę błedów "technicznych" w filmie? Jest ich trochę gdyż przymknąłem na pewne sprawy oko bo adresatem filmu nie byli mkmowie
Prawda, ale i tak udało się uzgodnić wszystko (Nie R-2 a R-4, nie R-3 a R-1), a podczas zdjęć "można wejść na T-3? Można, tylko idź do kierownika, on się z nami skontaktuje". Tyle co ja się nastawiałem parafek i nałaziłem po całym Wolskim kompleksie to cały znam na pamięć
Swoja droga, czy ktoś mkmów zauważył trochę błedów "technicznych" w filmie? Jest ich trochę gdyż przymknąłem na pewne sprawy oko bo adresatem filmu nie byli mkmowie
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja osobiście nie wnikałem, nie traktowałem filmu jako instruktażu. Dziwi mnie tylko trochę info że "na tramwaj zawsze trzeba poczekać", ale lepsze to niż podejście "tramwaj ma obowiązek zaliczyć najbliższą krechę, bo pasażer stojący na światłach ma prawo oczekiwać że tramwaj poczeka" czy coś takiego.