Ależ przejść można, trzeba jeszcze mieć do czego tam wsiąść.SławekM pisze:Widać komuś się dupy nie chce ruszyć i przejść te 5-6 minut do stacji kolejowej.
A kurs pewnie będzie wykorzystywany przez mieszkańców osiedla wojskowego i tyle.
Moderator: Wiliam
Ależ przejść można, trzeba jeszcze mieć do czego tam wsiąść.SławekM pisze:Widać komuś się dupy nie chce ruszyć i przejść te 5-6 minut do stacji kolejowej.
Skoro uparcie nie chcesz zrozumieć, o czym piszę, nie będę pisał w ogóle.SławekM pisze:Bo komuś nie chce się wstawać 8 minut wcześniej na 514 i zamówił sobie tele-busa?
Mnie ciekawi, czemu nie zatrzymuje się na ZP Buławy i Przebieg.Wolfchen pisze: Swoją drogą, to jestem ciekawy, czy będą koraliki... Bo dekoracja przystankowa będzie na pewno
Czyżbyś maczał w tym palce ? Choć mogę tylko snuć podejrzenia, że to może być sprawka wiceprezydenta Jacka Wojciechowicza (w końcu jest z Wesołej...)fik pisze:Skoro uparcie nie chcesz zrozumieć, o czym piszę, nie będę pisał w ogóle.SławekM pisze:Bo komuś nie chce się wstawać 8 minut wcześniej na 514 i zamówił sobie tele-busa?
Nie mam zielonego pojęcia. Mogliby nawet zrobić Ż, ale może doszli do wniosku, że tam są inne linie?fik pisze:Mnie ciekawi, czemu nie zatrzymuje się na ZP Buławy i Przebieg.
Napiszę raz jeszcze.SławekM pisze:No cóż, szukasz zaczepki...