Szata graficzna rozkĹadĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Anna Jaworska
Nie kocham jakoś specjalnie ZTM ani ich strony, ale na litość co jest skomplikowanego w wejściu na www.ztm.waw.pl i kliknięcie w pierwszy odnośnik 'rozkłady jazdy' a potem wyszukanie wg linii czy przystankuStachu pisze:nie pomijając faktu że strona ZTM to jest bardzo skomplikowana , a wyszukiwarka to jest po prostu dramat co kolwiek znieść to trzeba się nie źle naszukać szybciej bym na przystanku zobaczył niż w intranecie zobaczył
a mnie bolą zęby (od zgrzytania ze zgrozy) kiedy czytam Twoje posty. Bardzo Cię proszę szanuj nas i przeczytaj posta zanim go wyślesz na forum bo część z nich jest bez sensu, poza tym nasz kochany modteam wyposażył nasze forum w bardzo przydatną funkcję 'pisownia', polecam.Stachu pisze:a nie wspomnę jak nasza komunikacja funkcjonuje jak patrze to mnie jelita bolą od samego patrzenia
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google
Tu się zgodzę w milionie procent z tobą Aniu niektóre są bez sensu jak się czyta a z tej funkcji to skorzystam jak najbardziejAnna Jaworska pisze:Nie kocham jakoś specjalnie ZTM ani ich strony, ale na litość co jest skomplikowanego w wejściu na www.ztm.waw.pl i kliknięcie w pierwszy odnośnik 'rozkłady jazdy' a potem wyszukanie wg linii czy przystankuStachu pisze:nie pomijając faktu że strona ZTM to jest bardzo skomplikowana , a wyszukiwarka to jest po prostu dramat co kolwiek znieść to trzeba się nie źle naszukać szybciej bym na przystanku zobaczył niż w intranecie zobaczył
a mnie bolą zęby (od zgrzytania ze zgrozy) kiedy czytam Twoje posty. Bardzo Cię proszę szanuj nas i przeczytaj posta zanim go wyślesz na forum bo część z nich jest bez sensu, poza tym nasz kochany modteam wyposażył nasze forum w bardzo przydatną funkcję 'pisownia', polecam.Stachu pisze:a nie wspomnę jak nasza komunikacja funkcjonuje jak patrze to mnie jelita bolą od samego patrzenia
116 Wilanów
Chomiczówka
116 Chomiczówka
Wilanów
116 Chomiczówka
- gregory5576
- Kontakt:
- maciek.dab859
To zależy w jakim programie był robiony rozkład. Pewnie chodzi ci o rozkład np. na linii 122, 510, 517, których rozkłady są zrobione w BusManie i wydruki rozkładów dla brygady są trochę inne - według mnie czytelniejsze.gregory5576 pisze:NR pisze:ale jaki rozkład
Ten co kierowca dostaje w dokumentach
DAB - Dansk Automobil Byggeri A/S, Silkeborg
- gregory5576
- Kontakt:
Tak masz rację są czytelniejsze.maciek.dab859 pisze:To zależy w jakim programie był robiony rozkład. Pewnie chodzi ci o rozkład np. na linii 122, 510, 517, których rozkłady są zrobione w BusManie i wydruki rozkładów dla brygady są trochę inne - według mnie czytelniejsze.
- maciek.dab859
Albo kursy wyjazdowe/zjazdowe dodatków z R-4 na 4... Przy większej ilości przystanków rozkład robi się mało czytelny - nie ma możliwości żeby drukować to w formacie A4pawcio pisze:Trzeba było zobaczyć rozkłady dla 33 na objazdowej trasie okrężnej.
DAB - Dansk Automobil Byggeri A/S, Silkeborg
Jeśli masz telefon z Androidem to polecam aplikacje Transportoid, bo działa offline - nie musisz się łączyć z internetem, więc nic za to nie płacisz.Stachu pisze:Jest Oki nawet można znaleźć sobie z danego przystanku rozkład jak się chce.
http://wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/help ... l=commuter& to jest ta wyszukiwarka co mi chodziło cały czas, jeszcze żeby zrobili rozkład do telefonów komórkowych to było by pięknie co kto jest za tym pomysłem zrobienia rozkładu do komórek pisać to się pomyśli i zrobi
A jeśli nie pasuje Ci wyszukiwarka ztm, to jest jeszcze jakdojade.pl
Pozdrawiam, Piotrek - to mój pierwszy post na forum.
Już ją rozpracowałem sobie i jest miód malina tylko trzeba mnieć do niej cierpliwość anielską czasami jak źle połączenie znajdzie tak jak było to wczoraj jak pomyliłem przystankiPiotrek00 pisze:
Jeśli masz telefon z Androidem to polecam aplikacje Transportoid, bo działa offline - nie musisz się łączyć z internetem, więc nic za to nie płacisz.
A jeśli nie pasuje Ci wyszukiwarka ztm, to jest jeszcze jakdojade.pl
Pozdrawiam, Piotrek - to mój pierwszy post na forum.
zamiast Instytutu Neurologii to ja wpisałem Instytut Kardiologii to są dwa różne miejsca i w różnych końcach miasta.
Z tego co mi wiadomo to czas przejazdu z jednego instytutu do drugiego wynosi około 01:10I w tym wszystkim było najlepsze że się przejechałem od Instytutu Neurologii do Instytutu Kardiologii to jest ponad godzina jazdy ale cóż tak to jest jak się nie patrzy na rozkład jazdy Autobusów w mieście .
116 Wilanów
Chomiczówka
116 Chomiczówka
Wilanów
116 Chomiczówka