Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
Tak, właśnie dokładnie to chciałem powiedzieć .JotPeCet pisze:Nie chcesz chyba powiedzieć, że tam już byłeś.
-
Mam pytania odnośnie planowanego w marcu wprowadzenia na tory nowej linii kolejowej w barwach ZTM, czyli SKMki na trasie Legionowo - DWG.
Czy w związku z nowym pociągiem częstotliwość kursowania linii "legionowskich" (głównie chodzi mi o 723, 731 i 801) zostanie rozrzedzona? A jeśli tak, to czy Zarząd planuje z uwolnionych od "siedemsetek" brygad uruchomienie jakiejś linii kursującej w stylu staromiłośniańskiego 198 z np. Nowodworów przez Tarchomin do stacji PKP Warszawa-Płudy?
Czy w związku z nowym pociągiem częstotliwość kursowania linii "legionowskich" (głównie chodzi mi o 723, 731 i 801) zostanie rozrzedzona? A jeśli tak, to czy Zarząd planuje z uwolnionych od "siedemsetek" brygad uruchomienie jakiejś linii kursującej w stylu staromiłośniańskiego 198 z np. Nowodworów przez Tarchomin do stacji PKP Warszawa-Płudy?
A gdzie ją na Płudach zakrańcujesz?prosper5250 pisze:Nowodworów przez Tarchomin do stacji PKP Warszawa-Płudy?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
No to do Choszczówki czy Bukowa/Dąbrówki Wiślanej przez Płudy lub z jednym krańcem obwodowo Nowodwory - Nowodwory... Generalnie chodzi mi o to czy są jakiekolwiek plany w tym kierunku związane z tym pociągiem...MisiekK pisze:prosper5250 napisał/a:
Nowodworów przez Tarchomin do stacji PKP Warszawa-Płudy?
A gdzie ją na Płudach zakrańcujesz?
A czy jest sens dowozić do czegoś, co będzie jeździło raz na kwadrans w szczycie, jak o wiele korzystniej dla pasażera dowieźć do metra?prosper5250 pisze:Generalnie chodzi mi o to czy są jakiekolwiek plany w tym kierunku związane z tym pociągiem...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
-
Ja nie oceniam czy jest sens czy nie tylko ciekawym konkretnej informacji: będzie połączenie czy nie. Tylko tyle chciałbym wiedzieć.
-
W Choszczówce chyba nie tak łatwo zawrócić przy stacji, a od Mehoffera jest daleko...prosper5250 pisze:No to do Choszczówki czy Bukowa/Dąbrówki Wiślanej przez Płudy lub z jednym krańcem obwodowo Nowodwory - Nowodwory... Generalnie chodzi mi o to czy są jakiekolwiek plany w tym kierunku związane z tym pociągiem...MisiekK pisze:prosper5250 napisał/a:
Nowodworów przez Tarchomin do stacji PKP Warszawa-Płudy?
A gdzie ją na Płudach zakrańcujesz?
ŁK
I zawrotka przy Płudach przez prywatne działki, czy Bródno?prosper5250 pisze:No to do Choszczówki czy Bukowa/Dąbrówki Wiślanej przez Płudy lub z jednym krańcem obwodowo Nowodwory - Nowodwory... Generalnie chodzi mi o to czy są jakiekolwiek plany w tym kierunku związane z tym pociągiem...
Gdyby to miał być pociąg co 5 minut, to pewnie plany by były. Gdy jest to połączenie co 30 w szczycie, to mozna sobie to darować.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -