Skomunikowanie z pociÄ gami
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ano nie ma.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Ostatnio w drodze z Ochoty na Służewiec postanowiłem skorzystać z pociągu. Oczywiście - jak na większości stacji kolejowych - brak jakichkolwiek oznaczeń gdzie którym wyjściem można wyjść. Latanie na około przez Postępu faktycznie jest niezłym żartem z pasażerów - wybrałem opcję, tak jak pewnie sporo osób, nielegalnego przejścia przez tory.
Ale po otwarciu schodów na północnym wiadukcie myślę, że przesiadka będzie całkiem znośna - i daleki jestem od defetyzmu, że jest to kolejna zaprzepaszczona szansa na dobry węzeł przesiadkowy.
Ale po otwarciu schodów na północnym wiadukcie myślę, że przesiadka będzie całkiem znośna - i daleki jestem od defetyzmu, że jest to kolejna zaprzepaszczona szansa na dobry węzeł przesiadkowy.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Ale te płyty są do samego przejścia przy Taśmowej, a stąd jest dokładnie 150m. Jest to około 2min spaceru, więc tym bardziej problem jest sztuczny. A moim zdaniem bez sensu jest stawianie tam przystanku. Jak by miało być wygodnie każdemu to przystanki były by co 10m. Na razie trzeba wytrzymać tak jak jest, dopóki nie otworzą tego wiaduktu.