Noc MuzeĂłw 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
bartoni722
Nie może być ! Naprawdę ? 
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
A będzie można w tym roku liczyć na jakieś ciekawe zasilenia? Np. Ikarusy na 104 i 176 jak w zeszłym roku
2 101 509 516 E-4 E-6 
Moje zdjęcia:
Omni-Bus
Phototrans
Moje zdjęcia:
Omni-Bus
Phototrans
Zlot Zabytków i Noc Muzeów (pętla) odbywać się będą na Bielańskiej. Zabytki tak samo jak rok wcześniej na linii A.
W ciągu tego tygodnia pojawią się trasy oraz rozkłady jazdy.
W ciągu tego tygodnia pojawią się trasy oraz rozkłady jazdy.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
http://www.um.warszawa.pl/sites/default ... _02-05.pdf
Według Biura Promocji atrakcja w postaci wystawy tramwajów na pl. Narutowicza (strona 80) będzie na terenie Dzielnicy Wola....
Według Biura Promocji atrakcja w postaci wystawy tramwajów na pl. Narutowicza (strona 80) będzie na terenie Dzielnicy Wola....
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.