Ekspedycje i budynki nadzoru ruchu
Moderator: Wiliam
Tak. I o ile wczoraj na RONDO RADOSŁAWA było jeszcze normalnie, to już dzisiaj chłopaki musza pogadać i na przystanku dla wysiadających stoją trzy autobusy (trzeci dosyć poważnie blokuje wjazd na stację benzynową), podczas gdy na przystanku dla wsiadających nie ma żadnego.
Polityka złym doradcą w pracy!
- Bastian
- Sułtan Maroka
A przystanek 510 i tramwajowe jak się nazywają? 

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na tej zasadzie zp Rakowiecka powinien stanowic czesc ZP PL. Unii Lubelskiej...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dlaczego? Skoro R. Babka się rozpełzło, to i pl. Unii może...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież Babka nie rozpełzła się bardziej, niż była 

Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to się pytam jeszcze raz: jaką nazwę ma przystanek 510 za Dziką?
A że bliżej POWĄZKOWSKIEJ, to inna rzecz, temu nie przeczę. Choć czy aby faktycznie bliżej POWĄZKOWSKIEJ, niż przystanków tramwajowych na południe od Babki?
A że bliżej POWĄZKOWSKIEJ, to inna rzecz, temu nie przeczę. Choć czy aby faktycznie bliżej POWĄZKOWSKIEJ, niż przystanków tramwajowych na południe od Babki?

Chyba jednak tak. W końcu przelotowy przystanek dla 510 przeniósł się jeszcze trochę na południe.Bastian pisze:Przecież Babka nie rozpełzła się bardziej, niż była
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem