Komunikacja Miejska na Bemowie
Moderator: Wiliam
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ooo, to będzie przystanek do pary z przystankiem na wjeździe na S2 z al. Krakowskiej!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pewnie puszczą jakiś ekspres z Tarchomina na OkęcieGlonojad pisze:Ooo, to będzie przystanek do pary z przystankiem na wjeździe na S2 z al. Krakowskiej!
BP, MSPANC
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Inaczej bym to sformułował. Ciekawe ile osób będzie jeżdzic linią która z Górczewskiej na Pragę pojedzie o 20-30 min szybciej niż każda inna:) Przypominam że Górczewska to ważny punkt przesiadkowy z 700-setek, a dla nich czas się liczy przynajmniej dopóki nie otworzą metra.
[ Dodano: |21 Sty 2011|, 2011 16:03 ]
Ile by się jechało tak do metra? 15 min? A przez korki na Górczewskiej ile?
[ Dodano: |21 Sty 2011|, 2011 16:03 ]
Ile by się jechało tak do metra? 15 min? A przez korki na Górczewskiej ile?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Połączyć 719 z 723, a 729 z 732...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Tak a 190 trasą okrężną przez AK:):)
[ Dodano: |21 Sty 2011|, 2011 16:08 ]
bedzie w kółko jeździc
[ Dodano: |21 Sty 2011|, 2011 16:12 ]
A tak na poważnie to w szczycie byłby to najszybszy sposób dojazdu do metra i po trasie AK w przeciwpotoku. Ponadto żeby dojechac na Bródno, Białołękę czy CH Targówek lub M1 oszczędzamy z 30 min nawet z przesiadką. Chocby na linię szczytową frekwencja by się znalazła.
[ Dodano: |21 Sty 2011|, 2011 16:08 ]
bedzie w kółko jeździc
[ Dodano: |21 Sty 2011|, 2011 16:12 ]
A tak na poważnie to w szczycie byłby to najszybszy sposób dojazdu do metra i po trasie AK w przeciwpotoku. Ponadto żeby dojechac na Bródno, Białołękę czy CH Targówek lub M1 oszczędzamy z 30 min nawet z przesiadką. Chocby na linię szczytową frekwencja by się znalazła.
Raczej do wątku o S8, nie tego (modkowie niech się nie nudzą tylko przeniosą), ale...: Czy na tej trasie są w ogóle zatoki dla potencjalnych przystanków?
Jeśli ktokolwiek wypowiada się o komunikacji w Pruszkowie, niech nie zapomina, że na północ od torów (Gąsin, Żbików, Bąki) też mieszkają ludzie.
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Trzy razy już o to pytano! I przynajmniej dwa odpowiadano!
Nie będzie.
Nie będzie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow