Zmiany obsługowe - wrzesień 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Czy to samo tyczy się solówek na 500 w DS
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
Dęboszczak
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nawet jeśli mają być planowo, to jaki jest sens trzymania przegubów w DSa np. na 127, skoro mogą one być lepiej spożytkowane na 500Dęboszczak pisze:ZaciszaniN pisze:Czy to samo tyczy się solówek na 500 w DS![]()
nie, one będą planowo
-
Dęboszczak
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Czyli jednak jest rozważany przerzut na rzecz 500... trzeba było tak od razu.Dęboszczak pisze:powoli, wszystko w swoim czasieZaciszaniN pisze: Nawet jeśli mają być planowo, to jaki jest sens trzymania przegubów w DSa np. na 127, skoro mogą one być lepiej spożytkowane na 500![]()
Spokojnie. I tak się udało dużo posprzątać przy okazji zmian wakacyjnych. Na październik i tak przeguby będą potrzebne na obu liniach. A w listopadzie będzie można je przerzucić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie, dalej przebieranki na Żeraniu FSO. Nikt nie wie po co, ale są.pawcio pisze:A one nie znikły wraz z rozkładami kasującymi podjazdy na Kobiałkę do szkoły?rubens pisze:Czy zmieni się rozkład 104 i 134 i znikną przebieranki na tych liniach?
No własnie, widuje wozy z oznaczeniami brygad 6X?, więc tak mi świtało, że to przebieranki, a Soline kursująca rano na 104, widziałem kiedyś wieczorem na 134.Szeregowy_Równoległy pisze:Nie, dalej przebieranki na Żeraniu FSO. Nikt nie wie po co, ale są.pawcio pisze:A one nie znikły wraz z rozkładami kasującymi podjazdy na Kobiałkę do szkoły?
Czyli po zmianie obsługowej podjazdy pod szkołe na Kobiałce nie będą realizowane?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Od co najmniej pół roku nie ma podjazdów pod szkołę na Kobiałce.rubens pisze: No własnie, widuje wozy z oznaczeniami brygad 6X?, więc tak mi świtało, że to przebieranki, a Soline kursująca rano na 104, widziałem kiedyś wieczorem na 134.
Czyli po zmianie obsługowej podjazdy pod szkołe na Kobiałce nie będą realizowane?
Czyli jak to okreśłił Pawcio-zaszłość i zmiana obsługowa od września zapewne wykluczy, te bezsensowne przekładankiSzeregowy_Równoległy pisze:Od co najmniej pół roku nie ma podjazdów pod szkołę na Kobiałce.rubens pisze: No własnie, widuje wozy z oznaczeniami brygad 6X?, więc tak mi świtało, że to przebieranki, a Soline kursująca rano na 104, widziałem kiedyś wieczorem na 134.