Zmiany obsługowe - luty 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Od tego jest 20.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jeśli zmiana wynika z oszczędności, mogą ich poszukać w DS.Domas pisze:Co ma piernik (DP) do wiatraka (DS)?Jelcz4755 pisze:Jeśli już chcą ciąć to w DS do 20 minut. A 10 minut w szczycie zostawićNie, ponieważ łączy Sąd na Solidarności z sądem na Grotach.Jelcz4755 pisze:a najlepiej usunąć 410
A do Sądów można dojechać 4 tramwajami i 190 z jedną przesiadką.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Racja, bo innych pełnionych przez tę linię funkcji między Kołem a Boernerowem do dziś nie odkryto, chociaż badania dalej trwają.Glonojad pisze:Od tego jest 20.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bez przesady, jeździ nią dużo więcej ludzi, niż 2 (a sobie benchmark znalazłem, heh), o takim 171 na przykład na odcinku nowobemowskim nie wspominając 
Tak czy siak konkurencja 410 jest w tym momencie nonsensowna, biorąc pod uwagę niewątpliwą dostępną miejsc w 20.

Tak czy siak konkurencja 410 jest w tym momencie nonsensowna, biorąc pod uwagę niewątpliwą dostępną miejsc w 20.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
WAT zgubiłeś.Szeregowy_Równoległy pisze:Racja, bo innych pełnionych przez tę linię funkcji między Kołem a Boernerowem do dziś nie odkryto, chociaż badania dalej trwają.Glonojad pisze:Od tego jest 20.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ale Pawle, jest pełno takich linii na Redutowej, gdzie postoje są tylko na papierze, nawet gdy nie ma korków. Głównie w DS zauważyłem to niestety. Takie 105 na przykład postoje na Browarnej to fikcja, ale tu jest rozkład tymczasowy. Kurczę, nawet 116 w weekend jest mocno wyśrubowane, zwłaszcza wieczorem, za to w DP jest za dużo czasu i trzeba się niejednokrotnie wlec. A żeby z dodatku zrobić całkę (to do 103), to ktoś musi za dodatkowe kursy zapłacić jednak.Pawel_ pisze:Tak. I nie tylko ja narzekam na linię 103, na czasy przelotu... Jeżeli w ferie, gdzie nie ma korków, nie ma dużo ludzi na mieście, wpadam na Tunelową na -5/-6, to coś jest nie halo. Ja wiem, gdzie jest to halo, Organizator nie... Co do brygady - nic nie trzeba dokładać. Z 08 zrobić całkę i będzie po kłopocie. Są też trzy(?) wtyczki - z nich zrobić dodatki, a nie kurs-widmo, który i tak robi śmieszne koło.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
20 obsługuje pół WAT. Tę od strony Kaliskiego. I nie jeździ jakoś specjalnie pełna nawet w godzinach rozpoczęcia czy zakończenia zajęć.pawcio pisze:WAT zgubiłeś.Szeregowy_Równoległy pisze:Racja, bo innych pełnionych przez tę linię funkcji między Kołem a Boernerowem do dziś nie odkryto, chociaż badania dalej trwają.
Ostatnio jechałem na pierwszego z Płockiej (4.09, jakoś tak) w kierunku Młocin. Z powodu braku minut na Młociny wpadłem na -4, a tam tylko sześć minut postoju. 4.45, odjazd z Młocin, na Tunelowej -4. Dwa AWF, Kozielska/Tatarska, Sołtyka/Młynów - wszystko w minucie 'zero'.JacekM pisze:Tja, i potem wieczorami będę widywał przy Starych Bielanach odjeżdżające czerwone światła od artystów którzy sobie jeżdżą na plusie... Dużo bardziej wolę -4 od +2.

Nie, nie trzeba. Pokasować te śmieszne wtyczki i fundusze się znajdą.fraktal pisze:A żeby z dodatku zrobić całkę (to do 103), to ktoś musi za dodatkowe kursy zapłacić jednak.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
MZA dalej się wydurniają i mają wyznaczone trasy zjazdów i wyjazdów?fraktal pisze:A jeśli na placu Piłsudskiego, to którędy zjeżdża do zajezdni na pusto?