O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
-
metron
Zastanawiam się nad jedną rzeczą, a mianowicie zaangażowaniem spółki Koleje Mazowieckie w różnego rodzaju akcje promocyjne. A to akcja Kolej jest fajna a to współpraca z teatrem Roma. Niech ktoś mi wyjaśni jaki był cel tych akcji i wydawanie wcale niemałych pieniędzy na akcje promocyjne skoro już sporo wcześniej było wiadomo że spółka nie jest w żaden sposób przygotowana do obsługi większej ilości pasażerów. Czy była to jedynie sztuka dla sztuki aby ktoś mógł zarobić na organizowaniu takich akcji???
Szefowa Kolei Mazowieckich na stronie internetowej spółki chwali się nagrodą otrzymaną od p. Struzika nawet słowem nie wspominając że za samo wzięcie udziału w konkursie spółka KM musiała wpłacić do kasy organizatora ponad 10 tyś zł. Na to jak widać pieniądze się znajdują
Szefowa Kolei Mazowieckich na stronie internetowej spółki chwali się nagrodą otrzymaną od p. Struzika nawet słowem nie wspominając że za samo wzięcie udziału w konkursie spółka KM musiała wpłacić do kasy organizatora ponad 10 tyś zł. Na to jak widać pieniądze się znajdują
- a/p TALENT
Za drogo. JA i dwóch innych uzytkowników tego forum moglibysmy powiesić Go za darmo. I to orginał a nie kopiea/p TALENT pisze:Facecja związana z powieszeniem Prema na gmachu KM przy Lubelskiej jest warta każdych pieniędzy.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- a/p TALENT
I że wszyscy, którzy startowali, dostali nagrody, bo tylu ich wystartowało...metron pisze:Szefowa Kolei Mazowieckich na stronie internetowej spółki chwali się nagrodą otrzymaną od p. Struzika nawet słowem nie wspominając że za samo wzięcie udziału w konkursie spółka KM musiała wpłacić do kasy organizatora ponad 10 tyś zł.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
To są grosze w porównaniu do kwot jakimi codziennie KM obraca.metron pisze:Szefowa Kolei Mazowieckich na stronie internetowej spółki chwali się nagrodą otrzymaną od p. Struzika nawet słowem nie wspominając że za samo wzięcie udziału w konkursie spółka KM musiała wpłacić do kasy organizatora ponad 10 tyś zł. Na to jak widać pieniądze się znajdują
Kolej jest Fajna ciężko nazwać akcją promocyjną. Siatka PCV i kalendarze ścienne które zawisną głównie w domach Kolejarzy.metron pisze:Zastanawiam się nad jedną rzeczą, a mianowicie zaangażowaniem spółki Koleje Mazowieckie w różnego rodzaju akcje promocyjne
Owszem, bo to raczej hipokryzja...Premo pisze:Kolej jest Fajna ciężko nazwać akcją promocyjną.
A nie OWV czasem? Więc nasuwa się pytanie: po co?Premo pisze:Siatka PCV i kalendarze ścienne które zawisną głównie w domach Kolejarzy.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
kozioł