Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Ja bym sobie kupił A350, ale trochę za drogo, i lekki problem z parkowaniem pod blokiemwalther pisze:A myślałem że na złom pójdą... Ale przez sentyment kupił bym sobie jednego, nie powiem konkretnie którego, ... ale nie za takie pieniądze
![]()
noidea
Miałem ostatnio często okazję jeździć SU10 na linii 717, i dla mnie to obraz nędzy i rozpaczy. Zupełnie co innego niż egzemplarz ze zdjęcia. Wisząca kable w rejonie drzwi i tyłu pojazdu, braki wielu elementów maskujących... że o brudzie nie wspomnę. Pojazdy prezentowały się koszmarnie.Adam G. pisze:Ja bym sobie kupił A350, ale trochę za drogo, i lekki problem z parkowaniem pod blokiemwalther pisze:A myślałem że na złom pójdą... Ale przez sentyment kupił bym sobie jednego, nie powiem konkretnie którego, ... ale nie za takie pieniądze
![]()
Ciekawe, czy znajdzie się chętny na te wozy. I gdzie - Polska, Ukraina?
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Nie jest to regułą, ale na 717 raczej jeżdżą te najgorsze z najgorszych.Frencher pisze:Miałem ostatnio często okazję jeździć SU10 na linii 717, i dla mnie to obraz nędzy i rozpaczy. Zupełnie co innego niż egzemplarz ze zdjęcia. Wisząca kable w rejonie drzwi i tyłu pojazdu, braki wielu elementów maskujących... że o brudzie nie wspomnę. Pojazdy prezentowały się koszmarnie.
noidea
Uważam, że losowo i sprawiedliwie wozy są rozdysponowane,Adam G. pisze:Nie jest to regułą, ale na 717 raczej jeżdżą te najgorsze z najgorszych.Frencher pisze:Miałem ostatnio często okazję jeździć SU10 na linii 717, i dla mnie to obraz nędzy i rozpaczy. Zupełnie co innego niż egzemplarz ze zdjęcia. Wisząca kable w rejonie drzwi i tyłu pojazdu, braki wielu elementów maskujących... że o brudzie nie wspomnę. Pojazdy prezentowały się koszmarnie.
Dzisiejszej nocki (23/24.05) mając 188/N91 i jadąc na Wólkę koło 23:40 , zobaczyłem na Arkuszowej wjeżdżające na teren jednej z posesji coś jak by solina (widziałem to tylko z tyłu). Miało to numer taborowy A695 , legionowską rejestrację i wymalowany był po nowemu. Wie ktoś może co to jest i gdzie to jeździ?
http://phototrans.pl/14,606740,0,VDL_Be ... _A695.htmlSadek pisze:Dzisiejszej nocki (23/24.05) mając 188/N91 i jadąc na Wólkę koło 23:40 , zobaczyłem na Arkuszowej wjeżdżające na teren jednej z posesji coś jak by solina (widziałem to tylko z tyłu). Miało to numer taborowy A695 , legionowską rejestrację i wymalowany był po nowemu. Wie ktoś może co to jest i gdzie to jeździ?
Pierwszy raz coś takiego widzę
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
-
Michalk001
Trzeci świat.winnux8 pisze:Pierwszy raz coś takiego widzętrochę śmiesznie ten numer taborowy krzywo na masce wygląda