Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Kto kogo zna
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
BTM to nawet niezł pomysł - mniej pism byście mieli, gdyby w ZTMie był ktoś, kto ze zrzumieniem wysłucha, że codziennie jeździ w tłoku albo, że kierowca przed nosem zamknął drzwi. A potem pocieszy.Szamot pisze:Psychoterapeuta On-line przy Zarządzie Transportu Miejskiego czeka na interesantów codziennie w godz 8.30-15.30
Wymagałoby to specjalistycznych kwalifikacji i częstych superwizji. Zwykle jak ktos dzwoni do urzędu w błahej sprawie to jest to kanał na wyładowanie frustracji związanych z tysiącem jego problemów życiowych. Osoba bez profesjonalnego przygotowania nie jest w stanie zbyt wielkiej ilości tego typu sesji znieść bez uszczerbku dla własnego zdrowia. Doprawy współczuję infolinii.
Ja też większość sobie inaczej wyobrażałem za czasów fZTMSzamot pisze:Spoko. I tak nie przebijasz emotikonów levara.Krzysiek_S pisze: MeWa, Szamotspokojnie nic złego te emotki nie oznaczają w waszym przypadku, po prostu inaczej sobie Was wyobrażałem. A jak to już nie ważne.
BTW - w sumie ciekawi mnie jaki nasz obraz podpowiadała Twa wyobraźnia...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przeciwnie, większość mogła, tylko mało kto pewnie trafił

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Aktualizacja: 16 II 2009
5291
Adam G.
alojzy
chruscik
czaroT-11
Desert
Fischlein
Flash8222
fraktal
Gacek
gemba (z widzenia)
gronostaj
Ikarus 5780
Jacek Pudło
JacekM
JKTpl
JotPeCet
KILLER4739
levar
Maniek37
mateusz 72 (z widzenia)
Maybach
MisiekK
mkm101
mzk804
Petroniusz (z widzenia)
Proboszcz
R-13 Stalowa
RedBull
Ryży
rzeznik
slawek4876
Spokojny
Szamot
TLG
tobster
Walas
Websterek
Winio
zadzior
ziomal
ziomus91
-
Tatrzanek
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Może na forum wkradł się jelczyk vel kędzior
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.