Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Nie podobno, tylko zrobił 25 minut zatrzymania przy Parku Praskim. Spychany na R2 przez wolskiego Swinga 3174 z linii 20.
R2 go szybko podmieniła na 3004.5556 pisze:Jeszcze ubot 3003 podobno się zepsuł...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Rozkład linii autobusowej XXVKMKM Warszawa pisze:Już w niedzielę 15.01.2017 r. Klub Miłośników Komunikacji Miejskiej po raz piętnasty weźmie udział w akcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!
Na ulicach pojawią się nasi wolontariusze! Wyjadą również specjalne linie - jedna autobusowa i jedna tramwajowa!
Trasa linii XXV zostanie nieznacznie zmieniona względem zeszłorocznej akcji - autobusy połączą kraniec CH Reduta i... Łazienki Królewskie! Linię obsługiwać będzie tabor zabytkowy i nowoczesny. Na ulicach zobaczymy:
Brygada M1 - Ikarus 260 - #6905
Brygada M2 - Jelcz 120M - #4340
Brygada M3 - Ikarus 260 - #6930
Brygada M4 - Ikarus 260 - #6306
Brygada M5 - Solaris U12 Electric - pojazd przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych.
Linia tramwajowa W połączy Ochotę przez Filtrową, Marszałkowską i al. Solidarności z Pragą! Linię obsługiwać będą:
Brygada M1 - K+ND - #403+1620
Brygada M2 - 13N - #821+818
Brygada M3 - 105Na - #1001+1000
Zachęcamy do zapoznania się z rozkładem jazdy, a także do wsparcia tej szlachetnej inicjatywy!
Rozkład linii tramwajowej W
Trasa kursów rozwozowych
Po awarii hamulca w doczepie ND #1620 wyjechał skład K+4ND - #403+#1811.ashir pisze:KMKM Warszawa pisze:Brygada M1 - K+ND - #403+1620
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
W dniach 1-2 lutego w godzinach 9 - 18:30 z częstotliwością 30 minut zostanie uruchomiona specjalna linia 921 na trasie: Rondo Daszyńskiego - Towarowa - Kolejowa - Prądzyńskiego - Bema - Kasprzaka - Prosta - Towarowa - Rondo Daszyńskiego.
Z okazji?
Z pewnością z okazji jakiejś imprezy w Centrum Expo XXI.
Targi dla sadowników.
Sadownicy?
Tak, wiem, ze ktoś to zamówił - pytanie jednak ponawiam. Czasem na takich liniach jeżdżą przeguby (tu pewnie jedna brygada jest, ale...)
ŁK
Oczywiście, że tymi liniami jeżdżą ludzie. Jednymi mniej, innymi więcej...
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
W dniach 4-5 w tych samych godzinach, z tym samym rozkładem Inna sprawa, że strona ZTM twierdzi, że miałaby to być stała linia.ashir pisze:W dniach 1-2 lutego w godzinach 9 - 18:30 z częstotliwością 30 minut zostanie uruchomiona specjalna linia 921 na trasie: Rondo Daszyńskiego - Towarowa - Kolejowa - Prądzyńskiego - Bema - Kasprzaka - Prosta - Towarowa - Rondo Daszyńskiego.
Bzdura, w weekend godziny kursowania będą okrojone.