Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
http://www.zw.com.pl/artykul/284827,330 ... szawa.htmlŻycie Warszawy - Raport na Gorąco pisze:Śnieżyca szaleje nad Warszawą
Policja ostrzega przed fatalnymi warunkami na warszawskich drogach tej nocy. Jest bardzo ślisko, a śnieg ma padać całą noc.
Temperatura spadła poniżej zera a pługosolarki często nie nadążają z usuwaniem śniegu - informuje Marcin Włodarski z TVP Warszawa. Jest bardzo ślisko.
Fatalnie na drogach ma być przez całą noc.
Punkt obserwacyjny Nowe Włochy - stan z godz. 23:00 :
- temperatura: -2°C
- grubość pokrywy śnieżnej: ~5cm (i nadal sypie
U mnie też deszcz ale jakiś taki zamarznięty. Jakby kostki lodu spadały. Strasznie bębni o parapet.
[ Dodano: Sro 04 Lut, 2009 00:30 ]
Edit: Pogotowie i straż również. Oj niebezpiecznie jest na drogach
[ Dodano: Sro 04 Lut, 2009 00:30 ]
Heh...właśnie przed momentem na rondku Parkowa/Jagiellońska doszło do zderzenia dwóch samochodów. Jeden nieźle wyleciał i stoi w poprzek Jagiellońskiej. N63 ledwo się zmieścił. Policja na bombach już na miejscu.TOMEK pisze:.. Oj będzie sajgon na drogach:/
Edit: Pogotowie i straż również. Oj niebezpiecznie jest na drogach
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jest cudnie na dworzeBastian pisze:Wiosna idzie?![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel