Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Książka skarg i wniosków
Moderator: vernalisadonis
- Matrix2441
Podobno do końca roku mają je skasować, więc jak dla mnie chociaż te 15 warto by dopisać. 
Jak najbardziej tak. Niezmodernizowanych gniotów jest już na prawdę mało (15 sztuk), a giną w zastraszającym tępie, więc przydałoby się wpisać je do GG.
Zróbmy te stare gnioty ginącymi bo to serio jest koniec a znikają szybciej niż ikarusy :F.
Chyba jedyny pojazd w warszawskiej komunikacji, po króym nie uronię ani pół łzy.
#niepłakałempogniotach
#niepłakałempogniotach
Popatrz, jaka franca!
Kolejny gniot (i to znów w nowych barwach) został odstawiony, tym razem na Stalowej.Matrix2441 pisze:Podobno do końca roku mają je skasować, więc jak dla mnie chociaż te 15 warto by dopisać.
No więc krakowskim targiem, w Dzień Niepodległości:
- dopisałem tę 15 gniotów do GG (a jeszcze wcześniej zdaje się kilka nawet do poszukiwanych...);
- A610 stał się rzadkim okazem.
- dopisałem tę 15 gniotów do GG (a jeszcze wcześniej zdaje się kilka nawet do poszukiwanych...);
- A610 stał się rzadkim okazem.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Matrix2441
Dziękować, Panie Siecool! 
Fajnie, ale 4873 to już możesz skreślić. Bo tempo kasacyjne jest tak szybkie, że już w międzyczasie odpadł "z gry".Siecool pisze:- dopisałem tę 15 gniotów do GG (a jeszcze wcześniej zdaje się kilka nawet do poszukiwanych...);
Z początkiem grudnia z ulic mają zniknąć wszystkie Jelcze M181M oraz Ikarusy, dlatego proponuję po niedzieli usunąć je z list ginących gatunków i wpisać wszystkie Jelcze (poza M121I) oraz Neoplany, gdyż oba te modele w przyszłym roku mają powoli znikać ze stołecznych ulic za sprawą dostaw nowych autobusów. To samo tyczy się Swingów i nadchodzących dostaw Jazzów - może warto pomyśleć nad wpisaniem serii 11xy z Konstala jak "Tramwaje na wymarciu"?
Jeszcze Jelcze czy Neoplany to rozumiem, ale Konstale?Domas pisze:Z początkiem grudnia z ulic mają zniknąć wszystkie Jelcze M181M oraz Ikarusy, dlatego proponuję po niedzieli usunąć je z list ginących gatunków i wpisać wszystkie Jelcze (poza M121I) oraz Neoplany, gdyż oba te modele w przyszłym roku mają powoli znikać ze stołecznych ulic za sprawą dostaw nowych autobusów. To samo tyczy się Swingów i nadchodzących dostaw Jazzów - może warto pomyśleć nad wpisaniem serii 11xy z Konstala jak "Tramwaje na wymarciu"?
Myślisz, że Jelcze po modernizacji też zaczną kasować? Ja nie sądzę.
Napisałem, że w wakacje mają zacząć się pojawiać kolejne nowe pojazdy z Bydgoszczy i wtedy kolejne tramwaje pójdą pod palnik.ashir pisze:Jeszcze Jelcze czy Neoplany to rozumiem, ale Konstale?Przecież dopóki nie przyjdą nowe tramwaje do Warszawy to żaden tramwaj z serii 11xx nie zostanie skasowany, chyba że ulegnie poważnemu wypadkowi.
Potrafili skasować Jelcza M181 po remoncie to i skasują Jelcze, które remont miały 5-7 lat temu. Przypomnę, że niedługo mają przyjeżdżać kolejne nówki.sprinter pisze:Myślisz, że Jelcze po modernizacji też zaczną kasować? Ja nie sądzę.
To wtedy będą ginąć i będziemy je wypisywać, proste?Domas pisze:Napisałem, że w wakacje mają zacząć się pojawiać kolejne nowe pojazdy z Bydgoszczy i wtedy kolejne tramwaje pójdą pod palnik.
Remont na Włościańskiej, a odbudowa przez Jelcza w postaci właściwie nowego autobusu to nie to samo, ale generalnie masz rację. Nie mniej nowe solówki będą nieprędko, więc na razie nie powinny ginąć, więc i sensu ich wypisywania nie ma.Domas pisze:Potrafili skasować Jelcza M181 po remoncie to i skasują Jelcze, które remont miały 5-7 lat temu. Przypomnę, że niedługo mają przyjeżdżać kolejne nówki.
Eee... Bez przesady, kiedyś były same Ikarusy i 4340 do wypisywania w GG. Po co mnożyć? Jeśli rzeczywiście znikną z ulic gnioty (bez moderny), odkurzacze i Ikarusy to można się zastanawiać nad dopisaniem tylko serii 69xx Neoplanów.Domas pisze:Z początkiem grudnia z ulic mają zniknąć wszystkie Jelcze M181M oraz Ikarusy, dlatego proponuję po niedzieli usunąć je z list ginących gatunków i wpisać wszystkie Jelcze (poza M121I) oraz Neoplany, gdyż oba te modele w przyszłym roku mają powoli znikać ze stołecznych ulic za sprawą dostaw nowych autobusów. To samo tyczy się Swingów i nadchodzących dostaw Jazzów - może warto pomyśleć nad wpisaniem serii 11xy z Konstala jak "Tramwaje na wymarciu"?
68xx z stojącymi silnikami chyba też?MJ pisze:Eee... Bez przesady, kiedyś były same Ikarusy i 4340 do wypisywania w GG. Po co mnożyć? Jeśli rzeczywiście znikną z ulic gnioty (bez moderny), odkurzacze i Ikarusy to można się zastanawiać nad dopisaniem tylko serii 69xx Neoplanów.