Komunikacja cmentarna
Moderator: Wiliam
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Swoją drogą mogłyby się już pojawić rozkłady w internecie, bo na przystankach są już rozwieszanemaciek8610 pisze:523 dostanie w święta specjalny rozkład jazdy
Naprawdę wszystkich to bardzo interesujereserved pisze:U mnie za któregoś tam czerwca 2008.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie. Po prostu dyskusja: kto, co, kiedy ma i dlaczego według mnie niewiele ma wspólnego z tym tematem.reserved pisze:Terminy innych jakoś Cię interesują.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ktoś mądry - i chyba to był T. Pratchett - napisał: "jeśli nie chcesz znać odpowiedzi, nie zadawaj pytań".Gacek pisze:Dzień Bez Futra obchodzę średnio co dwa tygodnie we własnej łaziencemariow pisze:a ja myslę że Gacek po prostu bedzie obchodzić Dzień Bez Futra
Co do Misia: nie na darmo w gronie mam login miś gackowy
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak samo 506 os. Górczewska i przystanek Fort Wola.rudy pisze:Dzisiaj zaobserwowałem, że niestety nie wszyscy kierowcy stosują się do wytycznych ZTM-u, dotyczących zatrzymywania się linii przypsieszonych na wybranych przytsnkach przycmentarnych np. Zapustna, Dojazdowa. Jechałem dziś 405 Starodęby i przystanek Zapustna kierowca pominął.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Jeśli pracodawca tak zarządzi, to jego sprawa. Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś z pracowników pozwał pracodawcę za to że ten daje mu dodatkowy dzień wolnyDoman pisze:wiem, że nei w temacie ale wg przepisów kodeksu pracy nie powinno się odbierać wolnego jeśli święto przypada w niedzielę co równa się temu że jeśli ktoś odbiera sobie 11 Listopada działa bezprawnie.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...