O, to trzeba będzie przy najbliższym rytualnym zaliczaniu Tłuszczyka obaczyć.jasiu pisze:A pił ktoś Valentinsa? To jest podobno kapitalna pszenica, w dodatku taniutka (2,70 bodajże). Niestety sprzedają ją tylko w Plusie, a najbliższy jest w Legionowie...
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
A rzeczywiście, choć słodkie do przesady.Fikander pisze:Mocne Irlandzkie z browaru Krajan
[ Dodano: Czw 29 Maj, 2008 19:11 ]
To jeszcze zależy z jakiego browaru owe specyfiki pochodzą, nie polecam Van Pura.Premo pisze:produkty z Biedronki
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
post Prema przypomniał mi o wydziałowych juwenaliach. Otóż zakupiłem ja w Carrefourze łódzkie piwo "Junak" za bodajże 1,90 i wszyscy, a było nas kilka osób płci obojga, stwierdzili że lepsze od Heinekena...
[ Dodano: Czw 29 Maj, 2008 21:09 ]
chociaż oceny na browar.biz to piwo zebrało marne, więc pewnie to wynik tej pół butelki Sophii i innych napojów chłodzących spożytych wcześniej
chociaż oceny na browar.biz to piwo zebrało marne, więc pewnie to wynik tej pół butelki Sophii i innych napojów chłodzących spożytych wcześniej
fakt, ale chyba wolę BelfastaFikander pisze:Mocne Irlandzkie z browaru Krajan z Trzeciewnicy zaskakująco dobre.
W przypadku browarów Łódzkich nie płacisz za reklamę. I stad tylko różnica w cenie. Uważam że są nawet lepsze od niektórych piw pochodzących od dużych koncernów.jasiu pisze:. Otóż zakupiłem ja w Carrefourze łódzkie piwo "Junak" za bodajże 1,90 i wszyscy, a było nas kilka osób płci obojga, stwierdzili że lepsze od Heinekena...
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Właśnie zakończyłem konsumpcję Ciechana Miodowego Niefiltrowanego - zacny napitek, zakupiony w tzw. źródełku - tam gdzie kiedyś Rzeźnik mnie widział

And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Nie wiedzialem, ze sie to zrodelko nazywaPaweł_K pisze:Właśnie zakończyłem konsumpcję Ciechana Miodowego Niefiltrowanego - zacny napitek, zakupiony w tzw. źródełku - tam gdzie kiedyś Rzeźnik mnie widział![]()
Czas na male uzupelnienie tematu. W tej sekundzie spozywam Kasztelana niepasteryzowanego - baaardzo dobry, polecam! Smakuje podobnie do niegdys produkowanego Slaskiego.
Oprocz tego w ostatnich dniach, po dlugich latach spozywania i degustowania, doszedlem do tego, jak odpowiedzialbym na pytanie "jakie jest twoje uluibione piwo?". Odpowiedz brzmi Eire Noteckie (browar Czarnkow). W Warszawie do kupienia w mym ulubionym wódopoju "Wine of dreams" na Koszykowej (tuz obok Wydzialu Architektury PW). To jest to!
Jako ciekawostke dodam, ze pod koniec maja, w ramach podrozy poslubnej zreszta
Warto tez wspomniec, ze kupiony w Czechach slawny Pilsner Urquell nieco rozni sie smakiem od identycznego zakupionego w Polsce. Oczywiscie ten czeski jest zdecydowanie lepszy.
rury