Za czasów Inflackiej odkurzacz na 500 był rzeczą normalnąmichał1984 pisze:Jakoś nie moge w to uwierzyć linie 127,169,500 a na nich odkurzacze
Dobra zakończmy ten OT, bo przyjdzie wujek TLG i sprzeda lizaki i kopa w...
całkiem dużo kierowców (szczególnie nocnych) woli je od SolarisówBJ pisze:złomowate 49XX
Ależ ja bardzo lubię 49XX! Chyba nawet o tym wieszAdam G. pisze:całkiem dużo kierowców (szczególnie nocnych) woli je od Solarisów
Ktokolwiek by o tym nie napisał, należy wziąć poprawkęBJ pisze:A w ogóle, to zauważcie, że o przerzutach Jelczy długich napisał Beni.
Chyba warto wziąć poprawkę.
jest!!!!! ja wole osobiście jecze 49XX niż solary U12 chociaż szkoda że na stalową przeżucą odkurzacze i będę widział jak mi na płochocińskiej pod oknem śmigająBJ pisze:Ależ ja bardzo lubię 49XX! Chyba nawet o tym wieszAdam G. pisze:całkiem dużo kierowców (szczególnie nocnych) woli je od Solarisów
Tylko śmieszy mnie sytuacja, że niedawno na R13 narzekano na Solarisy... No to teraz macie jeszcze lepiej.
A w ogóle, to zauważcie, że o przerzutach Jelczy długich napisał Beni.
Chyba warto wziąć poprawkę.
to go popraw i będzie OKiSławekM pisze:Dawno nieaktualizowany przeze mnie spis taboru doczekał się wreszcie aktualizacjiLink do spisu znajdziecie jak zwykle w pierwszym poście tematu. Błędy zgłaszać przez PW lub w tym temacie...