Trasa tramwajowa na Gocław
Moderator: Wiliam
Dobra, jasne, że ani tabor, ani utrzymanie nie będą 20x tańsze. Ale ja pisałem o budowie 
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Bastian
- Sułtan Maroka
A jednak! 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ciekawe, na jakie osiedle znany profesor-lobbysta będzie chciał doprowadzić metrohulajnogę? Strzelam w ciemno, że os. Derby.Bastian pisze:A jednak!
On nie jest profesorem, tylko doktorem 
A o Derbach na razie cisza, z tego co pamiętam, on chciał dodatkowych analiz opłacalności poprowadzenia tam odnóżka drugiej linii metra, ale w ratuszu chyba stwierdzili, że już wystarczy tego cyrku.
A o Derbach na razie cisza, z tego co pamiętam, on chciał dodatkowych analiz opłacalności poprowadzenia tam odnóżka drugiej linii metra, ale w ratuszu chyba stwierdzili, że już wystarczy tego cyrku.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co się odwlecze, to nie uciecze.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
We Wrocławiu profesor też przegrał 
Czy kiełbasa gocławska ma koła? Wyborcza - może. Obym się mylił.
My się cieszymy (mniej lub bardziej), a widzę że różne organizacje Saskokępskie są raczej sceptyczne. Niby powtórka z Targówka który nie chce "tranzytu z Białołęki" nie powinna grozić, ale pewnie jeszcze trochę kwasów nas czeka.
I pomyśleć że mi to by się marzył tramwaj na Francuskiej (w połączeniu z deptakiem).
I pomyśleć że mi to by się marzył tramwaj na Francuskiej (w połączeniu z deptakiem).

Bródno (nie Targówek, pls) nie mówi o "tranzycie z Białołęki", tylko zabraniu linii z Bródna na Białołękę (bo na Odrowąża 80 tramwajów na godzinę nie wciśniesz, a Mostu Krasińskiego nie ma).
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bródno to metro dostanie, więc nie ma co jojczyć.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Jak dostanie, to nikt z Białołęki tramwajem bez mostu Kraińskiego jeździć chciał nie będzie, bo będzie się można na Kondratowicza/Malborskiej przesiąść.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
- Bastian
- Sułtan Maroka
No i dobrze. Będą miejsca dla tych, co dalej.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 49878.html
Gocław został zaliczony do inwestycji "sztandarowych". Ufff, spory postęp się dokonał (o ile można mówić o postępie, gdy w szerszej perspektywie jest to tylko nadrobienie kroków postawionych w kierunku przeciwnym do wcześniej założonego).
Gocław został zaliczony do inwestycji "sztandarowych". Ufff, spory postęp się dokonał (o ile można mówić o postępie, gdy w szerszej perspektywie jest to tylko nadrobienie kroków postawionych w kierunku przeciwnym do wcześniej założonego).
Nie wiem dlaczego, ale jak zobaczyłem że jest nowy post w tym temacie, myślałem że dlatego że się okazało że „jednak nie będzie”. Uff.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sprawa jest naprawdę zaawansowana. Przynajmniej do czasu (ewentualnych) czystek w ministerstwach po wyborach....
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.