A nie prościej zamiast cokolwiek zmieniać puścić te autobusy pętelką (od południa patrząc) Sobieskiego - Witosa - Czerniakowska - Idzikowskiego - Sobieskiego? Jak dzisiaj jechałem po Czerniakowskiej to doszedłem do wniosku, że w ten sposób można by zaoszczędzić ładnych kilka minut. A uzgadniać nie trzeba by żadnych zmian organizacji ruchu.MichalJ pisze:Ale tak naprawdę to powinien być dopuszczony skręt w lewo w Idzikowskiego dla autobusów. Czy to też wymaga 6 tygodni uzgadniania z Galasem? Awaryjne objazdy tramwajów jednak w Nowowiejską skręcają...
Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Niektórzy kierowcy sami na to wpadli 
Nie wiem, nie było mnie cały dzień w domu, a zwykle słyszę jak taki sprzęt przetacza mi się pod oknem.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przynajmniej dwóch widziałem, jak tak śmigali. Jeden (116) wiedział co robi, drugi (501) nie wiedział gdzie i po co jedzie, ale za 116 z korka wyrwał 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tak, dlatego przemilczałem jakiekolwiek informacje odnośnie wozów i przewoźników. Jeden olał, drugi pojechał za pierwszym w nadziei, że ten pierwszy zna jakąś sensowną alternatywę dla korka.
Drugi kursbepe pisze:Kiedy to jest "z samego rana"?drapka pisze:z samego rana nie przeszkodzio to 195 dotrzeć do celu w Śródmieściu o czasie
[ Dodano: |20 Mar 2012|, 2012 09:51 ]
Na szczęście już się skończyłMichalJ pisze:Zanim przeczytają, to objazd się skończy... Ale czy oni nie mają oczu?
Popatrz, jaka franca!
http://www.ztm.waw.pl/utrudnienia.php?c=539&i=185&l=1ZTM pisze:Poważne utrudnienia na linii metra. Zamknięta stacja Centrum. Uruchomienie linii zastępczych
Zamknięta stacja metra Centrum. Pociągi nie kursują pomiędzy stacjami Politechnika i Dworzec Gdański.
Uruchomiono zastępczą komunikację tramwajową (oznaczoną logiem metra) na trasie: pl.Narutowicza - Filtrowa - Nowowiejska - Marszałkowska - Andersa - Słowackiego - Metro Marymont oraz autobusową na odcinku pl.Wilsona - Metro Politechnika.
Oprócz autobusów linii zastępczej na wydłużonej trasie kursują autobusy linii 226, 718, 738 (do metra Politechnika) oraz 411, 502 i 514 (do placu Wilsona).
Kursowanie linii 25 zostało zawieszone.
Wydłużone autobusy kursujące co pół godziny...
Linie podmiejskie przez centrum do Politechniki. Tego jeszcze nie grali.
[ Dodano: |20 Mar 2012|, 2012 15:11 ]
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,12 ... 17224.htmlGazeta Stołeczna pisze:Metro ruszyło. Stacja centrum została ponownie otwarta przed kilkoma minutami.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Z powodu demonstracji pod Pałacem jechałem 180: ... - Nowy Świat - Tamka - Dobra - ślimaki przy trasie WZ i Wisłostrada - Trasa WZ - Andersa - Nowolipki - Zamenhofa - Anielewicza... Trasa chyba zależała od inwencji kierowcy bo przy Bankowym widziałem 222 jadące Andersa od strony Senatorskiej.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
116 na Chomiczówkę (i inne temu podobne) w późniejszym etapie demonstracji: ... - Sobieskiego - Spacerowa - Marszałkowska - Al. Jerozolimskie - Nowy Świat - ...JacekM pisze:Z powodu demonstracji
Oprócz tego widziane: 105 i 128 wyjeżdżające z Książęcej od Powiśla, 151 z Trasy Ł przez Waryńskiego na Młynów.
Raczej od momentu, gdzie została skierowana na objazd. Zakładam, że to 222 zdążyli złapać przed rondem de Gaulle'a.JacekM pisze:Z powodu demonstracji pod Pałacem jechałem 180: ... - Nowy Świat - Tamka - Dobra - ślimaki przy trasie WZ i Wisłostrada - Trasa WZ - Andersa - Nowolipki - Zamenhofa - Anielewicza... Trasa chyba zależała od inwencji kierowcy bo przy Bankowym widziałem 222 jadące Andersa od strony Senatorskiej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem