Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Czerniakowska zawsze trochÄ z boku
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Problemem jest tylko Redutowa. Jeżeli naprawdę (bo nie wiem) niezbędne jest coś, co łączy Koło przez Redutową z Kasprzaka, to niech takie coś powstanie, ale niech nie jedzie dalej nigdzie. Przy takiej trasie postoje tylko na Kole.
Kiedyś myślałem nad czymś takim, żeby pożenić 159 + 187 od strony Ursusa przez pl. Zawiszy i Koszykową - Piękną do Czerniakowskiej (tu najlepiej wypadałoby w Bartycką do Siekierek - Sanktuarium).
Wtedy 167 do EC Siekierki. Gorzej z Wolą, a zwłaszcza z Redutową (może coś ze 184 pokombinować, a może ze... 167).
Wtedy 167 do EC Siekierki. Gorzej z Wolą, a zwłaszcza z Redutową (może coś ze 184 pokombinować, a może ze... 167).
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To napisałeś żartem, prawda? Pomyliły ci się działy, to miał być "humor"? 159 jest za mało potworne, trzeba wyciągnąć do Ursusa, tak? Rozumiem, że ten twój pomysł będzie zajebiście wręcz regularny, a po paru miesiącach wezmą go do Sevres, na wzorzec punktualności?osa pisze:Kiedyś myślałem nad czymś takim, żeby pożenić 159 + 187 od strony Ursusa przez pl. Zawiszy i Koszykową - Piękną do Czerniakowskiej
159 to 159, on z tamtą dwójką wiele wspólnego nie ma. 130 oferuje interesujące relacje poprzeczne - od al.Niepodległości po Wilanów a 422 jeździ gdzie indziej. Nie wiem, czy akurat to te linie są do komasacji - idąc tym tropem można pytać, czy 116 i 180, dwie linie z Wilanowa na Chomiczówkę to nie za dużo.draco pisze:Z Pl. Zawiszy na Dolny Mokotów jeżdżą 130, 159 i 422. Nie uważacie, że to o jedną linię za dużo? Czy nie lepiej zrobić z nich dwie mocne?
Popatrz, jaka franca!
Jeżeli cię interesuje tylko Koło-Redutowa, to tam jest zawsze 129.Szeregowy_Równoległy pisze:Problemem jest tylko Redutowa. Jeżeli naprawdę (bo nie wiem) niezbędne jest coś, co łączy Koło przez Redutową z Kasprzaka, to niech takie coś powstanie, ale niech nie jedzie dalej nigdzie. Przy takiej trasie postoje tylko na Kole.
Płodzisz potworyosa pisze:pożenić 159 + 187
Co najmniej 130 do wyrzucenia (przełożenia na TŁ). Darmo. Co, jak pisze powyżej drapka, i tak nic nie wnosi w kwestii komasacji.draco pisze:Z Pl. Zawiszy na Dolny Mokotów jeżdżą 130, 159 i 422. Nie uważacie, że to o jedną linię za dużo? Czy nie lepiej zrobić z nich dwie mocne?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Interesowałoby mnie zastąpienie na tym odcinku 159, czyli również zapewnienie sensownych przesiadek do 105. Te przy Reducie Wolskiej sensowne nie są.KwZ pisze:Jeżeli cię interesuje tylko Koło-Redutowa, to tam jest zawsze 129.