Baza rozkładów brygad
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Napisałem do zespołu API UM Warszawy prośbę, żeby dodali wybór daty przy rozkładzie. Już jakiś czas temu rozpatrzyli mój wniosek pozytywnie, więc teraz pozostaje mi tylko dodać wybór daty na stronie jak i dodać wyświetlanie nocnych z rozkładu dnia poprzedniego.
Na wyjazdy i zjazdy trzeba będzie jeszcze poczekać, bo te rozkłady nie są publicznie dostępne. Mam na to sposób, ale żeby go wcielić w życie to jeszcze długa droga przede mną.
Na wyjazdy i zjazdy trzeba będzie jeszcze poczekać, bo te rozkłady nie są publicznie dostępne. Mam na to sposób, ale żeby go wcielić w życie to jeszcze długa droga przede mną.
No to jakim cudem aplikacja jakdojade ma do nich dostęp? Poza tym na stronie WTP też one są tylko tyle, ze trzeba kliknąć w odpowiedni kurs.
ZTM ma chyba umowę z jakdojade.
Dla nocnych coś się doba wydłuża...
PS. Dlaczego w poniższym rozkładzie są podane odjazdy również w połowie trasy (np. z ZP Poetów)?

PS. Dlaczego w poniższym rozkładzie są podane odjazdy również w połowie trasy (np. z ZP Poetów)?
Poetów jest przystankiem krańcowym dla 900, dlatego się pokazuje.
I właśnie ja wyświetlanie zjazdów chcę zrobić na wzór "kliknięcia w odpowiedni kurs", tyle że za pomocą skryptu

Dokładnie tak jak napisał @ashir. Wydłużoną dobę poprawię w najbliższym czasie.
No to super, to trzymam kciuki 

No właśnie.
Często korzystałem z tej strony.
Co się w ogóle z nią stało?
Umarła. Autorzy trochę wyrośli z tej zabawy. Zresztą dziś w dobie dostępnego elektronicznego rozkładu jazdy to już trochę śmieszna zabawa.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem