Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
U mnie identyczne. Wychodziłem o poranku, więc musiałem niemal "z kopa" otworzyć drzwi od klatki. Narwik zasypany. Pełczyńskiego zasypana. Dywizjonu 303 zasypana, Górczewska zasypana!!!reserved pisze:Rano wyszedłem z klatki i wpadłem w zaspę.
Na Włodarzewskiej nie potrafiłem oddzielić ulicy od chodnika
Na Górczewskiej to była tragedia - samochody się ślizgały, podobnie jak ludzie
Powstańców Śląskich zakopana, Czumy zakopana, i jeden pozytywny aspekt dzisiejszej drogi do szkoły - patrzę, cieciu lata ze szpadlem pod szkołą
Pani woźna przy wejściu zachęcała do trzepania. Kiedy zyskała rozgłos na całą szkołę, jęła się mówić "BUTY trzepać".
Kiedy wracałem, było już przyzwoicie. Wolałem nie testować oblodzonego chodnika na Górczewskiej, toteż patrzę, a przy ratuszu ludzi zbiera 116Na/1. Jak miło, cieplutko, przyjemnie. Na tym się kończy historia, ponieważ, jak się okazuje, Deyny też zakopana i musiałem się przez nią przedzierać. Niestety, limit chorób mam wyczerpany, już się wychorowałem
O 20 Obwodnica Jabłonny, Zegrzyńska i legionowskie drogi lekko przykryte śniegiem. Najgorzej było na os. Przylesie w Jabłonnie, tam gdzie zajeżdża 801. Miejscami był lód. Teraz ulice w Legionowie już całkowicie białe, niczym się nie różnią od chodników.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9