Quo vadis, MZA?
Skoro jest takaoferta to pewnie ITSu bo chyba oni w UP szukali na cały etat.Pawel_ pisze:Że niby jak? Że szukają ludzi na dwie zmiany, czyli pewnie na cały etat, oferują stawkę 2500-3000 i umowę na okres próbny i nie wiedzą czego chcą?
Prawdą jest, że MZA w trakcie ogłoszeń na swojej stronie oferowało pracę wszystkim a jak ogłoszenie zniknęło to z tego co wiem została tylko propozycja pracy dla chętnych z UP i na 1/4
Urząd Pracy, nie wiedzieć czemu, robi tajemnice z danych pracodawcy... I weź tu się człowieku domyślaj czy to MZA, ITS, PKS Grodzisk Mazowiecki...dzidek pisze:Skoro jest takaoferta to pewnie ITSu bo chyba oni w UP szukali na cały etat.Pawel_ pisze:Że niby jak? Że szukają ludzi na dwie zmiany, czyli pewnie na cały etat, oferują stawkę 2500-3000 i umowę na okres próbny i nie wiedzą czego chcą?
Prawdą jest, że MZA w trakcie ogłoszeń na swojej stronie oferowało pracę wszystkim a jak ogłoszenie zniknęło to z tego co wiem została tylko propozycja pracy dla chętnych z UP i na 1/4
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O ile pamiętam wisiały nawet ogłoszenia w autobusach - projekt szkoleniowy z dofinansowaniem UE sobie na to załatwili.dzidek pisze:Skoro jest takaoferta to pewnie ITSu bo chyba oni w UP szukali na cały etat.Pawel_ pisze:Że niby jak? Że szukają ludzi na dwie zmiany, czyli pewnie na cały etat, oferują stawkę 2500-3000 i umowę na okres próbny i nie wiedzą czego chcą?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zgadza się ale każdy kto brał udział w tym projekcie nie był zobowiązany do podjęcia później pracy w ITSieGlonojad pisze:O ile pamiętam wisiały nawet ogłoszenia w autobusach - projekt szkoleniowy z dofinansowaniem UE sobie na to załatwili.dzidek pisze:Skoro jest takaoferta to pewnie ITSu bo chyba oni w UP szukali na cały etat.
To na pewno ITS tam biorą jak leci. W MZA obecnie nie ma żadnych przyjęć.dzidek pisze:Skoro jest takaoferta to pewnie ITSu bo chyba oni w UP szukali na cały etat.Pawel_ pisze:Że niby jak? Że szukają ludzi na dwie zmiany, czyli pewnie na cały etat, oferują stawkę 2500-3000 i umowę na okres próbny i nie wiedzą czego chcą?
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zapewne takie warunki wynikały z dofinansowania unijnego, zwłaszcza jeśli to był projekt z bardzo wysokim dofinansowaniem.dzidek pisze:Zgadza się ale każdy kto brał udział w tym projekcie nie był zobowiązany do podjęcia później pracy w ITSie
Ale mogę się założyć, że co najmniej 1/4-1/3 absolwentów jednak poszła do pracy w ITS.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
(temat o MZA zamknięty, nie wiem gdzie to wrzucić)
TVN Warszawa pisze:Nowe szaty kierowców MZA
10:33 07.09.2010 / TVN Warszawa
Miejskie Zakłady Autobusowe stawiają na elegancję kierowców. Marynarka, koszula i krawat, taki ma być standard.
W przypadku pań obowiązkowa będzie garsonka. Warszawiacy w ulicznej sondzie zgadzali się z wyborem MZA, choć pojawiło się wiele kilka głosów, że stroje nie powinny być stonowane. - Może jakiś sweterek na zimę, ładny, kolorowy, żeby było wesoło - proponowała jedna z warszawianek.
Optymalny outfit
- Testy nad nowymi mundurami trwały od zeszłego roku - informował w "Witaj Warszawo" Adam Stawicki rzecznik MZA.
Wszyscy pracownicy będą mieli dwie koszule zimowe i dwie letnie na zmianę, otrzymają też kurtki. W upalne dni krawat nie będzie wymagany.
- Kilkudziesięciu kierowców testowało mundury przez kilka tygodni i mieli za zadanie sprawdzić jak się zachowują na przykład po praniu, po prasowaniu. Były uwagi co do koszul, z którymi były pewne problemy. Wskazania zostały uwzględnione i otrzymaliśmy produkt, który kierowcy będą nosili przez dłuższy czas - dodał Stawicki.
Video
- Bastian
- Sułtan Maroka
Znaczy - kobietom w spodniach stanowcze "nie"? Oszaleli?W przypadku pań obowiązkowa będzie garsonka.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Druga możliwość - mylnie utożsamiają garsonkę z kostiumem. A jeśli nie, to chyba obydwa powinny być dopuszczone, a nie tylko ze spódnicą.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow