Nowe trasy tramwajowe
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bo przystanki co 200-300 m nie maja sensu. Zwlaszcza, ze nie ma jak sie na druga strone TMPimMSC dostac.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Skoro przystanki co 200-300 m nie mają sensu, to dlaczego przystanki os. Lewandów II i Internetowa są od siebie oddalone o jakieś 200 metrów. W takim wypadku wypadałaby zlikwidować jeden z nich.Glonojad pisze:Bo przystanki co 200-300 m nie maja sensu.
Mój błąd. Chodziło mi o autobusowe. To jest jakaś paranoja. Nie zdąży się dobrze ruszyć i trzeba się zatrzymać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tramwajowe?!Piotrekbe pisze:Skoro przystanki co 200-300 m nie mają sensu, to dlaczego przystanki os. Lewandów II i Internetowa są od siebie oddalone o jakieś 200 metrów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
autobusowe co 200 moga sobie byc. A tramwajowych, o co podstawowo pytal Georg, nie ma w terenie i byc nie powinno.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Np. pl. Zbawiciela
M Politechnika. Co nie zmienia faktu, że nie ma co tak blisko stawiać przystanków, a klienci Instytutu Patologii Słuchu lub Bloco sobie dojdą. Albo takie 203 [15/20/20, przyzwoicie] jak znalazł.
Gęstość przystanków zależy od gęstości zabudowy oraz warunków lokalnych. Lewandów w porównaniu do Zgrupowania AK Kampinos jest zabudowany całkiem gęsto...
Gęstość przystanków zależy od gęstości zabudowy oraz warunków lokalnych. Lewandów w porównaniu do Zgrupowania AK Kampinos jest zabudowany całkiem gęsto...
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na trasie Mostu P. im. Magistra Nauk Przyrodniczych? Gdzie?MichalJ pisze:Znajdą się.
Ludzie, czy Wy czytacie, na co odpisujecie?
trzeba odwołać zapowiadane przez ratusz na wakacje układanie torowiska wzdłuż ul. Powstańców Śląskich
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... oleke.htmlOkazało się, że decyzja środowiskowa dla inwestycji obejmowała zupełnie inny zakres działek, trzeba się więc starać o nową. Prezes Karos liczy na to, że dostanie ją w sierpniu, a potem przyjdzie czas, by wystąpić o pozwolenie na budowę.
To nawet nie jest już śmieszne.
(Tak, WIEM, że kupiono 1xx tramwajów i wymieniono yy km szyn. To nie ma NIC do rzeczy i nie jest żadnym usprawiedliwieniem tej żałosnej farsy.)
- Piotrek_2274
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ktoś na forum "GW" napisał:
I coś w tym, niestety, jest...Gdyby tramwaje miały takie poparcie Ratusza jak metro to dojeżdżałyby już do Wilanowa. W metrze każdy problem jest zamiatany pod dywan, aby do przodu, w tramwajach każdy bzdet uwala inwestycję.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow