Szczerze mówiąc, myślałem, że pędzą 30-40 km/hWiliam pisze:pociągi telepią się tam z zawrotną prędkością 20 km/h
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Nie twierdzę że nie, ale przynajmniej widzisz pociąg już dużo wcześniej, no i masz szansę jeszcze wstać.cns80 pisze:Jak się przewrócisz to nawet przy tych 20 km/h Ci nogi upier...Wiliam pisze:Na (nie)szczęście pociągi telepią się tam z zawrotną prędkością 20 km/h więc ciężko nazwać to przejście niebezpiecznym.
Oczywiście, o ile w wyniku kontaktu z podłożem nie połamałeś sobie tego na czym zamierzasz stać, albo nie straciłeś przytomnościWiliam pisze:Nie twierdzę że nie, ale przynajmniej widzisz pociąg już dużo wcześniej, no i masz szansę jeszcze wstać.cns80 pisze: Jak się przewrócisz to nawet przy tych 20 km/h Ci nogi upier...
Ten przepis o nie włażeniu na tory nie wynika z tego ze tory są święte tylko z pewnego rodzaju doświadczeń i prawdopodobieństw.
Większość z tych co zginęli na torach, nie była ani ślepa, ani głucha ani chroma.
Chyba że poudajesz trupa i pociąg przejedzie nad tobą.cns80 pisze:Jak się przewrócisz to nawet przy tych 20 km/h Ci nogi upier...
Mimo wszystko małą. Droga hamowania to może nadal być grube kilkadziesiąt metrów.reserved pisze:No i pociąg ma szansę się zatrzymać.![]()
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Zaczął się remont Trasy AK i Mostu Grota.
Do tej pory do celu na ul. Jagiellońskiej jeździłem sobie z Puławskiej S2, S8, Trasą AK, Mostem i Jagiellońską.
Wydaje mi się, że przeprawianie przez Most Grota odpada. Jak zatem jechać? Gdzie zjechać z S8?
Zjazd z S8 na Powązkowską w kier. Ronda Babka rano bardzo mocno stał i pewnie będzie stał 3x bardziej - odpada.
Wymyśliłem nawet zjeżdżanie na węźle Bemowo i przeprawę przez Radiową i Powstańców Śląskich do Mostu Północnego, ale to straszne nadkładanie drogi, a do tego korki na Modlińskiej - teraz pewnie jeszcze większe niż zwykle.
Generalnie nie widzę żadnego sensownego rozwiązania...
Chyba, że mimo zwężenia rano korków w kier. Marek nie ma.
Do tej pory do celu na ul. Jagiellońskiej jeździłem sobie z Puławskiej S2, S8, Trasą AK, Mostem i Jagiellońską.
Wydaje mi się, że przeprawianie przez Most Grota odpada. Jak zatem jechać? Gdzie zjechać z S8?
Zjazd z S8 na Powązkowską w kier. Ronda Babka rano bardzo mocno stał i pewnie będzie stał 3x bardziej - odpada.
Wymyśliłem nawet zjeżdżanie na węźle Bemowo i przeprawę przez Radiową i Powstańców Śląskich do Mostu Północnego, ale to straszne nadkładanie drogi, a do tego korki na Modlińskiej - teraz pewnie jeszcze większe niż zwykle.
Generalnie nie widzę żadnego sensownego rozwiązania...
Chyba, że mimo zwężenia rano korków w kier. Marek nie ma.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Nie spodziewałbym się dużych utrudnień rano, jedziesz w końcu w przeciwpotoku, więc nie kombinuj 
Alternatywnie możesz wypróbować Trasa AK - Broniewskiego - Krasińskiego - Pl. Wilsona - Mickiewicza - Słomińskiego - Most Gdański - Rondo Starzyńskiego, ale tu zależy, gdzie będzie sięgał korek na Andersa (czy już na estakadzie nad Słomińskiego, czy nie)
Alternatywnie możesz wypróbować Trasa AK - Broniewskiego - Krasińskiego - Pl. Wilsona - Mickiewicza - Słomińskiego - Most Gdański - Rondo Starzyńskiego, ale tu zależy, gdzie będzie sięgał korek na Andersa (czy już na estakadzie nad Słomińskiego, czy nie)
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
To skoro trasa wiedzie przez Wólkę Węglową, od S8 pojechać od razu Kaliskiego, Radiową i Estrady...Klawisz pisze:Marymoncką?MichalJ pisze:Jak już pozamykają te ślimaki koło Grota, to jak radzicie jechać z Konotopy vel Prymasa do Łomianek?
MotorMan