Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A może coś konstruktywnego zaproponujesz młodzieńcze? Bo malowania z 13N nie można tak po prostu przenieść na 120N/Na!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
E tam. Szara najładniejsza - z niewielką korektą.Rosa pisze:Żółta chyba najładniejsza.
Szkoda tylko, że dyskusja nad malowaniem zamiast na nogach postawiona jest na czym innym. To znaczy paru politykom coś się spodobało, paru dziennikarzom się to nie spodobało - a to oznacza, niestety, że ci dziennikarze, którym to się nie podoba tworzą teksty, z których ma wynikać, że "warszawiakom też się nie podoba". Więc politycy się uginają i z czegoś, co miało ręce i nogi wyjdzie pewnie jak zwykle zgniły kompromis, czyli upiorny kanarek z banalnym czerwonym dachem.
A w dobry gust dziennikarzy jakoś nie wierzę po tym jak przeczytałem, jakie to piękne malowanie mają w Bydgoszczy.
A tymczasem, wśród tych dyskusji estetów, po stolicy śmigają sobie (i nikomu wydają się nie przeszkadzać) paskudztwa w postaci półskładowej reklamy "polskich norm". Krok w dobra stronę - czyli w stronę estetyki i odejścia od pstrokacizny jest od razu, z miejsca, uwalany. A w sprawie tego, że na szynach od pewnego czasu mamy coraz większą ohydę pseudoreklamową - protestów zadnych na łamach gazet nie ma.
Popatrz, jaka franca!
IMHO tej żółtej czegoś na dole brakuje... Czerwony jakiś pas czy coś. Nie jestem ani grafikiem, ani plastykiem, ale takie mam wrażenie. I tak lepiej wygląda od bodaj 3017-116Na całego żółtego, który wygląda jakby go plakatówkami walnęli 
Pewnie. I od razu gotowa do oklejenia reklamą.fluger pisze:Tak żółta jest ładna,
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tyle, że reklam na 120N nie będzie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To po kiego groma Wojciechowicz kazał przygotować wóz pod wyklejenie?Glonojad pisze:Tyle, że reklam na 120N nie będzie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Żeby żabka się lepiej prezentowała. Widać wolał żabkę na piasku niż na betonie. 
Zaryzykuję stwierdzenie, że ci, co KM nie jeżdżą widzą więcej. Jak jedziesz tramwajem, to nie widzisz czy jest szary, żółty czy zielony. A jak obok niego "lemuzyną" - to go oglądasz - i to bez zadnych oklein z siatkowanej folii, żadnych plakatówMKM. pisze:Także współczuję radosnej twórczości ludzi z ratusza którzy KM nie jeżdżą za to się na niej znają najlepiej
Popatrz, jaka franca!
Słynny Stańczyk powiedział kiedyś: "Najwięcej jest lekarzy..."drapka pisze:Zaryzykuję stwierdzenie, że ci, co KM nie jeżdżą widzą więcej.
Przecież proponowałem, inżynierze...Glonojad pisze:A może coś konstruktywnego zaproponujesz młodzieńcze? Bo malowania z 13N nie można tak po prostu przenieść na 120N/Na!
Podam ją jeszcze raz, skoro nie raczyłeś zauważyć...
Tylko moja propozycja została skwitowana zdaniem "Teraz będzie 100 koncepcji, każdy swoją...", aczkolwiek uważam, że jest konstruktywniejsza niż sprowadzenie jej do zdania "malowania z 13N nie można tak po prostu przenieść na 120N/Na!"Tyrystor 20 Lip 2009, 16:45 pisze:Również jestem za Pesą120_3, jednak na mój gust lepiej wygląda z kilkoma ozdobnikami:
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11