Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
Wiesz w MZA jest taka zasada, że jak wóz jest niesprawny to się go wysyła tylko na dodatki a nie na całki.bepe pisze:Ale jak to? Albo ma uszkodzone hamulce i nie powinien jeździć nigdzie, albo ma dobre i może jeździć na każdej brygadzie. Niby czemu pasażerowie dodatków są gorsi?Walas pisze:No właśnie jest zły, bo z takimi hamulcami nie powinien jeździć na całkach tylko na dodatkach.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
No ja też wiem, że wóz ma być sprawny, ale w MZA już tak jest i już. PodamCi przykład taki np. 1313-od kilku dni ten wóz jeździ niesprawny i jedengo dnia wyjeźdza na miasto a drugiego dnia go robią, trzeciego dnia wyjeźdza i czwartego dnia znów go robią.bepe pisze:No świetnie, tylko co mnie to obchodzi, że oni mają jakąś zasadę? Wóz MA BYĆ sprawny i to chyba nie jest jakieś nadzwyczajne wymaganie.Walas pisze: Wiesz w MZA jest taka zasada, że jak wóz jest niesprawny to się go wysyła tylko na dodatki
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Wóz sprawny w ITS?Walas pisze:No ja też wiem, że wóz ma być sprawny, ale w MZA już tak jest i już. PodamCi przykład taki np. 1313-od kilku dni ten wóz jeździ niesprawny i jedengo dnia wyjeźdza na miasto a drugiego dnia go robią, trzeciego dnia wyjeźdza i czwartego dnia znów go robią.bepe pisze: No świetnie, tylko co mnie to obchodzi, że oni mają jakąś zasadę? Wóz MA BYĆ sprawny i to chyba nie jest jakieś nadzwyczajne wymaganie.
Dziś w A233 (6/508) brak pierwszego siedzenia, za to wystaje stalowy stelaż o który zawadzają pasażerowie.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
1507 - zapalały się w sposób losowy, absolutnie nie powiązany z tym, czy wóz hamuje czy nie. Zajebiście się za tym jechało na śniegu.
-
Michalk001
Do ekipy "oświeconych" dołączył 1802 - tu świecą się bez przerwy. Dodatkowo jechałem dziś 8312 i zauważyłem że Solarisy mają bardzo poważną wadę fabryczną objawiającą się wariującymi drzwiami przy zapełnionym wozie. Otóż gdy jest dużo osób i drzwi nie mogą się otworzyć do końca to zaczynają wariować - zamykają i otwierają się na przemian z dużą prędkością bez żadnego ostrzeżenia. Co za tym idzie raz przytrzaskują pasażerów a raz walą po głowach, Zapewne reszta ma tak samo. Gratuluję komuś kto wydał homologację i dopuścił do ruchu pojazd zagrażający bezpieczeństwu pasażerów - powinien za to zdrowo beknąć,a wozy do producenta na poprawki - nie chciałbym być na miejscu kogoś komu takie drzwi wbiją okulary w gałkę oczną - już był jeden przykład śmierci przez głupią kilkucentymetrową rurkę przy podłodze.