(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale tylko o parę dni. Przynajmniej nie będzie zamieszania w środku tygodnia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Litości co się dziejeBastian pisze:Ale tylko o parę dni. Przynajmniej nie będzie zamieszania w środku tygodnia.
A może obawa przez prima aprilis
Oczywiście lepiej nie robić zmian w środku tygodnia choć poprzednio tak już bywało i jakoś wszyscy przeżyli. Czy te kilka dodatkowych dni da szansę na opublikowanie rozkładów (choć w necie) tramów z jakimś sensownym wyprzedzeniem.
Pzdr
stan na: 28.03.2008, 9.30ZTM pisze:# linia 13 - skrócenie do Koła;
* zwiększenie częstotliwości linii 23 do 6 minut w godzinach szczytu;
* zastąpienie na odcinku bejowskim i bielańskim przez linię 5 obsługiwaną pociągami jednowagonowymi pozwoli lepiej dopasować podaż miejsc do rzeczywistych potrzeb;
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jeżeli piszą że będzie wzrost liczby tramwajów na 22 na trasie Broniewskiego - Okopowa, to oznacza że niektóre kursy zjazdowe tramwajów z Huty będą oznaczone 22 do Zajezdni Wola?
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
Ja prawie codziennie ok 7.25 czekam 10 min na tramwaj z M Ratusz z do Centrum, po tym jak stado w postaci 36, 18 i 35 odjezdza mi sprzed nosa... Gdzie ten takt i synchronizacja?JacekM pisze:Dziś koło 15 czekałem ponad 10 minut na tramwaj na Jana Pawła. Podjechały niezabieralne 17 i 33. Ale tęgie głowy wolą wzmacniać 14. Brawo.
Mokotów by oznaczał wzrost liczby wozów na 22 na odcinku Broniewskiego - Towarowa.Paweł D. pisze:Albo Mokotówgroov pisze:Jeżeli piszą że będzie wzrost liczby tramwajów na 22 na trasie Broniewskiego - Okopowa, to oznacza że niektóre kursy zjazdowe tramwajów z Huty będą oznaczone 22 do Zajezdni Wola?
Mnie raczej niepokoi czy czasem to nie oznacza, iż 22 w wydzielonych kursach będzie jechać z np. Piasków do Zajezdni Wola
Ja zakładam, że zostało im kilka woknycxh brygad, z którymi nie mieli co zrobić. to stworzyli coś na kształt 42 na trasie Piaski-Szpital Wolski. Przynajmniej tak to próbuję rozszyfrować.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Naprawdę możliwości jest wiele. Mogą to być wozy jadące z Woli przez Bemowo na jednym kółeczku jak i wozy z Woli/Mokotowa/Pragi jadące pod Hutę i z powrotem. Będą rozkłady - się rozjaśni. Możemy jeszcze kolegę Bastiana poprosić aby pouchylał rąbki;)Kra pisze:Mokotów by oznaczał wzrost liczby wozów na 22 na odcinku Broniewskiego - Towarowa.Mnie raczej niepokoi czy czasem to nie oznacza, iż 22 w wydzielonych kursach będzie jechać z np. Piasków do Zajezdni Wola
- Bastian
- Sułtan Maroka
Akurat w tym przypadku wiem tylko, że te kursy podłatają braki podażowe na Broniewskiego, ale nie znam szczegółów, jak to będzie rozwiązane 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- a/p TALENT