solaris8315 pisze:Jarek pisze:Napisz coś takiego na Infrastrukturze, plizzzz...
Brawo dla pomysłodawcy trasy.
To kolega jakiś cienki Bolek skoro usypia przy takich trasach....
Bo to było tak
22:10 Sobota wychodzę na 185 i jadę nim do Klarysewskiej a dalej idę na bus do Wilanowa, muszę czekać na 522 i 180 spóźnione które mi ucieka podczas spaceru do Wiertniczej na 522 co jest prawie 23:00 i tam dochodzę i czekam mi se gadam z jednym człowiekiem o Światłach z jednego z budynków i siedzibie TVN. Po dojechaniu do Wialnowa czekam na N01 i sprawdzam frekwencję w obie strony i trochę senny jestem i usypiam.
Potem z Wilanowa N31 na Śródmieście i tam sprawdzam N88 do janek i z Powrotem, w Raszynie śpię. Potem N37 na Cynamonową i idę dalej jeden przystanek na 503 a potem cała trasa do pętli. Potem czekam na 126 który ma by.ć tego dnia pierwszy z Nowodworów i w czasie przejazdu Modlińską do Toruńskiej jestem senny. I to w obie strony.
Sprawdzałem wczoraj E-4 i E-8/ E4 E8
E4/E-4 w stronę Tarchomina frekwencja bardzo duża na całej trasie i lekkie wykorzystanie na Ekspresowej i Białołęce Ratusz z powrotem frekwencja bardzo słaba.
Kurs odjeżdżał z Metra Marymont 16:56
E-8/E8 w stronę Nowodworów frekwencja duża cały czas i z powrotem bardzo słaba, dwóch gości pomiliło E-8 z 508 i kierowca ich łaskawie wypuścił przy Porajów.
Odjazd z Metra Marymont 16:02 albo 00.