Aleksandrów i Zbójna Góra może mocno go nie zapchają, a jeśli już to większość wysiądzie przy PKP Radość, potem Mrówcza wsiądzie, ale część wysiądzie zapewne przy PKP Międzylesie, zostaje Lucerny i Wąbrzeska, ale gdyby linia była co kwadrans, to jest już dość często, więc może nie byłaby taka ciasna.Bastian pisze:Ale w tym minibusie już będzie niemało ludzi z dalszych rejonów, jak sądzę. Po co Kadetów autobus, do którego się nie wsiądzie?Andrzej pisze:Połowa Kadetów wg planu ma być zielenią miejską, więc może taki silny potok z tej ulicy nie będzie.
*
Każda wersja ma jakieś plus i minusy, mi głównie chodzi żeby wykorzystać dostępne pętle oraz żeby było jak najmniej linii przez uciążliwe przejazdy kolejowe, ale jeśli już coś przejeżdża to poprzecznie. Ulic do obsługi jest kilka, więc linii też musi kilka powstać, a więc i paru koordynacji się nie uniknie.
[ Dodano: Nie 01 Lut, 2009 15:26 ]
Wg mnie dobre, tylko bez tego zawijasa Wałem i Bronowską, a prosto Traktem, bo będzie drugie bezsensowne 305.Krzysiek_S pisze:PKP Międzylesie [ jakaś zawrotka] - Mrówcza - Borków - Juhasów - Trakt Lubelski - Bronowska - Wał Miedzeszyński - Skalnicowa - Panny Wodnej - Izbicka.. ZG
Zresztą gdy będą to wszystkie nowe ulice i lepsza kolej, to trasy wawerskie będzie można "na czysto" poukładać od nowa.
*
Tylko nie: "jakaś zawrotka", a trzeba w UD Wawer poruszyć sprawę nowych pętli.