Tylko dlaczego mają takie do dupy kabiny, jak np. w 4896??gregory5576 pisze:To jest mastero.JacekM pisze:4435 już nie jest kwadratem. Odmiana kompletna (wczoraj i dziś jeździł na D15 / 114) - dziś nim jechałem - siedzenia w miarę miękkie (dużo lepsze niż w 121), pierwsze i drugie drzwi full niska podłoga (trzecie to nie wiem bo nie zwróciłem uwagi)
To Ci ciekawostka - proponuję mocniejszą kawę rano![]()
[ Dodano: 2007-10-17, 13:01 ]I takie już wszystkie będą po odbudowie. Kwadraty w wysokiej budzie, a niskie w niskiej budzie.Paweł_K pisze:w każdym razie, z zewnątrz 4435 w niczym już kwadrata nie przypomina
Modernizacja autobusĂłw
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
- gregory5576
- Kontakt:
Ja to w ogóle uważam, że są to prawie identyczne autobusy jak te po modernizacji. Z zewnątrz owszem nieźle jak na Jelcza, ale już wewnątrz to jest identyczny autobus. Nic nie zmieniony przez 10 lat. Silnik w środku tak samo głośny jak w starych gniotach, troszkę na zewnątrz cichszy. Porażka.andrzej_suse10 pisze:w nowych gniotach to ich przyspieszenie![]()
BTW chyba jakaś nowa modernizacja przyszła, bo tył ma z tych nowych master. (albo już poprzednie miały, a ja nie zwróciłem uwagi
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Zgadza się 4590 i 4868 z pupą od mastera na 49xx . Dojechać mają jeszcze z taką pupą wozy 4738 , 4781 , 4831 .
I to nie żadna nowość tylko ostatnie 5sztuk jest z oddzielnego przetargu i tak im wyszło .
Zdjęcia 4868 są na przegubowcu .
Było 17 plus 5 razem 22 neognociors prawie już wszystkie jeszcze tydzień .
Po za tym wczoraj około 18 po Prymasa w kierunku Pragi 4 gnioty z klimatyzatorem na dachu czyli nówki .
I to nie żadna nowość tylko ostatnie 5sztuk jest z oddzielnego przetargu i tak im wyszło .
Zdjęcia 4868 są na przegubowcu .
Było 17 plus 5 razem 22 neognociors prawie już wszystkie jeszcze tydzień .
Po za tym wczoraj około 18 po Prymasa w kierunku Pragi 4 gnioty z klimatyzatorem na dachu czyli nówki .
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
-
jacek
- Zbanowany
Pięknie!solaris8315 pisze:Jelcz stanął na wysokosci zadania. 4590 przyjechało w barwach... biało czerwonych
Ktos pare dni temu majaczył,że już jest i w standardowym malowaniu, bo poznał po tablicach rejestracyjnych.
Tamtym wozem okazal się 4868, a tu piekna niespodzianka ze strony Jelcza i MZA
[ Dodano: 2008-01-16, 10:31 ]
Tu beni o kolorze nie wspomnial, czyzby faktycznie jego wszedzie siegajace macki zawiodłybeni pisze:Zgadza się 4590 i 4868 z pupą od mastera na 49xx
No to nie wiem już, ja widzę na zdjęciu biało czerwoną. No chyba, że światło z hali tak rozjaśniło5661 pisze:4590?? w Biało czerwonych barwach??? chyba w standardzie -ostatnio widziałem ten wóz na 406-i jakoś w tych ,,barw biało-czerwonych nie miał..
Tyłek od 49xxjacek pisze: Barwy piekne, a jak sama moderna, czyzby woz ala 49xx, tyle że rodzynek kolorystyczny
Ja nie robiłem zdjęcia, ja je tylko dostałem. Ale coś mi się wydaje, że jednak namieszałem, w razie czego zdementuję.jacek pisze:No to jak Ty, te zdjecie robileś, przez okno i przez plotsolaris8315 pisze:No to nie wiem już, ja widzę na zdjęciu biało czerwoną. No chyba, że światło z hali tak rozjaśniło![]()
Niezly z Ciebie Artysta Plastyk