TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
TVP INFO vel dziadostwo nie nadaje cały dzień audycji o Warszawie jak TVP INFO bo jest taką hybrydą telewizji informacyjnej z regionalna i ma wydzielone pasma na te programy.levar pisze:Niby tak. Ale brakuje mi właśnie w TVN W-wa takiego "Raportu na gorąco", tyle że rzetelniejszego i obszerniejszego niż w TVP Dziadostwo.
Ja osobiście cenie TVP INFO za m.in. rzetelność i ciekawe programy dokumentalne na podstawie dawnych kronik.
A no cóż tvn warszawa jest jak na razie młodą telewizją która jeszcze się uczy, na własnych błędach, i musi się koniecznie wyzbyć tej typowo "faktowej' sensacji.
Pojawił się jednak artykuł na stronie głównej.levar pisze:Jedyna wzmianka o tym pojawiła się na stronie głównej: "16:28 Al. Wilanowska/Sobieskiego: wypadek". Podejrzewam, że właśnie dzięki mojej informacji.
Pozdrawiam.
- R-9 Chełmska
Według TVN Warszawa na prawym pasie Witosa w stronę Centrum stał zepsuty samochód. Dosyć ciężko było mi sobie uzmysłowić, w którą stronę jest Centrum, ale chyba prędzejj na Ursynowie, niż na Pradze 
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- MeWa
- Cukiereczek
już nie przesadzaj - to akurat nie jest jakieś abstrakcyjne, Witosa dojeżdżasz do Wisłostrady, a Wisłostrada prowadzi do centrumR-9 Chełmska pisze:Według TVN Warszawa na prawym pasie Witosa w stronę Centrum stał zepsuty samochód. Dosyć ciężko było mi sobie uzmysłowić, w którą stronę jest Centrum, ale chyba prędzejj na Ursynowie, niż na Pradze
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
A co wg Ciebie jest tanią sensacją? Bo jeśli wypadek, to jesteśmy innego zdania. Zarówna regionalna TVP, jak i TVN W-wa, są telewizjami WARSZAWSKIMI i mieszkańcy chcą i mają prawo wiedzieć, co się dzieje.Adam G. pisze:TVP nie szuka przynajmniej taniej sensacji...
[ Dodano: Czw 22 Sty, 2009 01:25 ]
Filmik jest mój8917 pisze:Jest też filmik (nadesłany przez widza) co oznacza, że nie tylko Ty ich o tym poinformowałeś.
Informacje i film wysłałem, po powrocie do domu, na platformę Kontakt tvn24.
http://www.tvn24.pl/2192965,28385,0,0,1,wideo.html
Na tvn24.pl jest troszkę inaczej zredagowane i podpisany film
A więc jednak TVN W-wa współpracuje z widzami, trzeba im tylko podać materiał na tacy
levar pisze:Do Raportu na gorągo wprawdzie można zadzwonić, ale albo sobie przyjadą, albo nie. A jak im się nie będzie chciało ruszyć dupy na motorku, to wypadku po prostu nie było.
- R-9 Chełmska
No i się wyjaśniło - chodziło o wydarzenie sprzed kilku dni, o którym wspomniałem w "korkach i zatorach" (jeszcze nie usunęli tego??MeWa pisze:już nie przesadzaj - to akurat nie jest jakieś abstrakcyjne, Witosa dojeżdżasz do Wisłostrady, a Wisłostrada prowadzi do centrumR-9 Chełmska pisze:Według TVN Warszawa na prawym pasie Witosa w stronę Centrum stał zepsuty samochód. Dosyć ciężko było mi sobie uzmysłowić, w którą stronę jest Centrum, ale chyba prędzejj na Ursynowie, niż na Pradze
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
tiareserved pisze:Wpadli na pomysł, żeby reklamy puszczać, i tak np. wczoraj między godziną 20.00 a 21.00 reklama Skiteam leciała co 10 min... inne podobnie.
To były konkretne produkcje, które w swej tandetnej formie wyjątkowo trafiały do odbiorcy
Wierzcie lub nie, ale to właśnie ze względu na takie reklamy swego czasu regularnie oglądałem WOT ok.18.
"Dobre" reklamy-przerywniki potrafią czasem przyciągnąć odbiorcę bardziej niż zawartość merytoryczna
blam blam blam
A muzyczka leciała niczym z czegoś a'la thriller lolTyrystor pisze:Megal, przynajmniej do niedawna, puszczali czasem
[ Dodano: Nie 25 Sty, 2009 11:23 ]
Mnie na przykład ostatnio denerwuje sporo rzeczy, gdy włączam TVN Warszawa.reserved pisze:No dobra ale to już nie kwestia samych reklam tylko... ich częstotliwości puszczania. No cholery można dostać, gdy ogląda się masę reklam, potem jest krótki materiał Stolica i znowu te same reklamy, potem Rytm Miasta i od nowa reklamy... itd.
Leciał dopiero co Rytm Miasta na zywo, gdzie mówiono o pewnym musicalu. Jest to kulturalne wydarzenie, ale to tanizna (nie finansowa), zaprosić znanego aktora (M. Zakościelnego) i dyskutować o takiej sztuce. Owszem, może i jest dobra, ja doceniam tego aktora, i powinni w sumie pokazywać, co dzieje się w mieście, ale szkoda, że na taką nudną, monotonną rozmowę poświęcają większość programu. Ale to taka uwaga mało znacząca, bo kultura jest ważna, tylko takie rozmowy niektórych odciągają, gdysą zbyt długie na ten sam temat.
Za to puszczanie Telezakupów przez minimum 1,5 h woła o pomstę do nieba!
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Bastian
- Sułtan Maroka
O tempora, o mores!ziomal pisze:rozmowy niektórych odciągają, gdysą zbyt długie na ten sam temat.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow