Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Soliny i Libera - technika, eksploatacja, opinie
-
desert_eag
Ja tam jestem przekonany do nowych wozów. Mi się podobają, fakt trzeszczą, ale na pewno jeśli nie zmieni się linia (201) to nie ma ŻADNYCH przeciwwskazań i tak mogę jeździć bo spisuje się bardzo dobrze.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Mają. A164 przynajmniej gadał, ale coś mu nawalało... Od Piastów Śląskich nie miał wgranej żadnej nazwy więc leciało tylko "Następny Przystanek/Przystanek, mówimy o zapowiedzi głosowej, bo na wyświetlaczu było wszystko wyswietlane)). A o nawalaniu. Przystanki nagle przeskakiwały do przodu i czasem pod rząd 3 razy się pokazywał jeden...Piotrek pisze:Czy te autobusy mają głosowe zapowiedzi? Mam nadzieję, że to kwestia dni.
nie rozumiem?Filip7370 pisze:ale na pewno jeśli nie zmieni się linia (201) to nie ma ŻADNYCH przeciwwskazań
Aha. Tak też myślałem. W tym co ja jechałem to nic nie zapowiadało. Zresztą na wyświetlaczu wydaje mi się, że nie było wgranych przystanków tylko trasa...mistrzztm pisze:Mają. A164 przynajmniej gadał, ale coś mu nawalało...
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Ja jechałem A164 i nie było żadnych zapowiedzi.
Trochę mniej od czego? Uważam, że miejsc jest sporo - wystarczająco. Aha, i jak dla mnie to decha boczna mogłaby być gdzieś bliżej drugich drzwi.mistrzztm pisze:A tak od siebie dodam, że w tym Libero to wydawało się jakby miejsca było trochę mniej,
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Libero wywarło na mnie pozytywne wrażenie, spodziewałem się czegoś gorszego. Z wyglądu jest całkiem ładny. Jechałem A164 i Tomasz Knapik odezwał się tylko raz na pętli jak kierowca coś zmieniał. Na liczniku miał już prawie 600 kilometrów. Klimatyzacja działała bez zarzutu. W odróżnieniu od Solin w Libero jest kabina kierowcy. No i automatyczna skrzynia biegów. Miejsca w środku jest dużo jak na taki autobus. Ogólnie Libero mi się podobają.