Ty.Jamnik pisze:Kto Ci tak powiedział?desert_eag pisze:To bardzo ciekawe. Czyli średnie zarobki na godzinę zmieniają się w zależności od ilości zatrudnionych kierowców?
OdebraĹem prawko kat. D, chcÄ pracowaÄ, gdzie iĹÄ?
-
desert_eag
-
desert_eag
-
jacek
- Zbanowany
Co wiesz na temat Moich ambicji i zródeł Moich dochodów? Obawiam się że nicJamnik pisze:Jazda do szkoły, laiku, bo nie znasz podstawowych zależności gospodarczych. A w MZA nie będę jeździł dla pieniędzy. Mam większe ambicje niż ty.jacek pisze:To był wywód siedemnastolatka, który już obawia się o swój etat i liczy na wielkie pieniądze , pracując w MZA
[ Dodano: Czw 04 Gru, 2008 17:28 ]
No napisz jeszcze raz, niech wszyscy zobaczą twoje mądrościBJ.2052 pisze:Nic.
I dlatego od 1 października 2007 roku ustanowiona została podwyżka płac w postaci dodatku efektywnościowego. Oczywiście forma ta nie każdemu odpowiada (i nie jest to temat do dyskusji o tym), ale faktem jest, że dodatek istnieje i powoduje wzrost płac, przykładowo: dla pełnoetatowego kierowcy zwykle o 755 zł miesięcznie (do marca 2008: o 555 zł).desert_eag pisze:Hmm, jak widzę związki bardzo sprawnie od półtora roku zabiegają o te podwyżki.
Nie piszę tego w celu chwalenia związków zawodowych, niemniej miały one w tym udział i zostało to uwzględnione także w samej umowie.
Ja od 01.06.2009 (wcześniej nie mogłem podpisać gdyż muszę się rozstać z mundurem a to trochę trwa) będę stacjonował i powoził rumaki na Ostrej wybrałem tam mimo iż mam dość daleko z Bemowa gdyż tam najdłużej ostają się lewarki aje najbardziej lubię.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
chyba jednak plecieszbeni pisze:Ja od 01.06.2009 (wcześniej nie mogłem podpisać gdyż muszę się rozstać z mundurem a to trochę trwa) będę stacjonował i powoził rumaki na Ostrej wybrałem tam mimo iż mam dość daleko z Bemowa gdyż tam najdłużej ostają się lewarki aje najbardziej lubię.
noidea
- R-9 Chełmska