Tumikatkus, jak PLK się na to zgodzi.zzz pisze:Wysadzamy w krzaki informujac wczesniej ze tylko z pierwszego bedzie dalo sie wyjsc na peron .
Ruch pociÄ gĂłw w czasie remontu przejĹÄ na st. Ursus i WĹochy
Moderator: JacekM
Dalibyscie argumenty, ze to zly pomysl bo chetni na jazde z ursusa/ wloch na wole mozna policzyc na palcach jednej reki. Ze zetka alejami jerozolimskimi bedzie szybsza. A wy nie, wolicie zrzedzic na PLKfik pisze:Tumikatkus, jak PLK się na to zgodzi.
PS nawet jakby ktos w ZTM uznal ze warto cos w tym stylu zrobic, to i tak remont by sie skonczyl zanim by ZTM z KM sie dogadali o zasady finansowania, a do PLK by to nawetnie dotarlo
A dzisiaj w pociągu do Skierniewic o 15:35 było szokująco pusto, aż się zdziwiłem. Myślałem, że o tej porze można liczyć na miejsce stojące przy drzwiach, tymczasem nawet za Zachodnią w pociągu były jeszcze wolne miejsca siedzące.SławekM pisze:Pociąg do Pruszkowa: kierownik wsiada przez okno
noidea
Przed nim leciały S2 i KM1 do Grodziska, stąd pewnie takie luzy.Adam G. pisze:A dzisiaj w pociągu do Skierniewic o 15:35 było szokująco pusto, aż się zdziwiłem. Myślałem, że o tej porze można liczyć na miejsce stojące przy drzwiach, tymczasem nawet za Zachodnią w pociągu były jeszcze wolne miejsca siedzące.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A ja naprawdę nie wierzę, że nie dałoby się chociaż 10 kibli od PRów wynająć.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jets bosko, k... naprawdę bosko
Dzisiaj przed 8.40 podjeżdzą jedna jednostka - i się psuje. na szczęscie po paru minutach rusza. SKMka która ma być po niej nie przyjeżdża ( i tak już 2 dzień z rzędu). Następny KM ok. 8.51 przyjeżdża ze Skierniewic i jest tak nabity że dużo osób w Ursusie zostaje na stacji a na Włochach to już tylko trochę oczekujących jest w stanie wsiąść.
No żesz do cholery co to ma być?????
Jak można mieć jeszcze w tym mieście bezczelność żeby zachęcać ludzi do porzucenia aut i korzystania z transportu publicznego? Kto o zdrowych zmysłach ma chęć szturmować wejścia do pociągu i próbować się jakoś wbić??
I naprawdę mówienie w takich sytuacjach że linie typu 517 są zbędne bo dublują szynę powoduje we mnie przypływ agresji.
Dzisiaj przed 8.40 podjeżdzą jedna jednostka - i się psuje. na szczęscie po paru minutach rusza. SKMka która ma być po niej nie przyjeżdża ( i tak już 2 dzień z rzędu). Następny KM ok. 8.51 przyjeżdża ze Skierniewic i jest tak nabity że dużo osób w Ursusie zostaje na stacji a na Włochach to już tylko trochę oczekujących jest w stanie wsiąść.
No żesz do cholery co to ma być?????
Jak można mieć jeszcze w tym mieście bezczelność żeby zachęcać ludzi do porzucenia aut i korzystania z transportu publicznego? Kto o zdrowych zmysłach ma chęć szturmować wejścia do pociągu i próbować się jakoś wbić??
I naprawdę mówienie w takich sytuacjach że linie typu 517 są zbędne bo dublują szynę powoduje we mnie przypływ agresji.
PURA VIDA!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie rozumiem. Skoro nie mogą wejść do pociągu, czemu nie jadą samochodami?mariow pisze:Jak można mieć jeszcze w tym mieście bezczelność żeby zachęcać ludzi do porzucenia aut i korzystania z transportu publicznego?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bastian, nie bądź złośliwy, po 1. nie wszyscy mają auta, po 2. osoby które nawet przekonały się do tego zeby jezdzic pociagiem w takiej sytuacji mogą być uważani chyba za straconych klientów.
Zaraz napiszesz że w takim razie jak się przesiądą z powrotem do aut to będzie luzniej, ale to na tym ma polegać polityka transportowa miasta i zachęcanie do zbiorkomu?
Zaraz napiszesz że w takim razie jak się przesiądą z powrotem do aut to będzie luzniej, ale to na tym ma polegać polityka transportowa miasta i zachęcanie do zbiorkomu?
PURA VIDA!