Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
Zobaczymy co ze 127 zrobią przewidywane korki na Moście Gdańskim... Bo zwolennicy tej linii są co można zobaczyć na wypełnionych solówkach wyjeżdżających z Bródna w g.6-8 (a DS dobre zapełnienienie zapewniają w dużej mierze pasażerowie relacji Centrum-Cmentarz) tak więc albo Ci pasażerowie nie chcą jechać z przesiadką do metra albo różnica czasowa jest znikoma... Dlatego też częstotliwość 15-minutowa w DP i 20-minutowa w DS jest w sam raz - kto chce niech jeździ, może "nie uszczęśliwiajmy" ludzi na siłę. Tylko może bez jazdy na Nowe Włochy bo to Ci mieszkańcy/pasażerowie najbardziej na tym cierpią (tu dobra dowozówka).
Ps. Z Bródna na Ochotę obecnie wcale nie jest szybsze 414 (czyli co?też skasować?)- zaryzykowałbym że bardziej nawet nieprzewidywalne...
Ps. Z Bródna na Ochotę obecnie wcale nie jest szybsze 414 (czyli co?też skasować?)- zaryzykowałbym że bardziej nawet nieprzewidywalne...
185 - najlepsza linia w mieście!
Jak to? Mieszkańcy Tarchomina twierdzą, że jest BŁYSKAWICZNE domagając się przywrócenia 404.5556 pisze:Ps. Z Bródna na Ochotę obecnie wcale nie jest szybsze 414 (czyli co?też skasować?)- zaryzykowałbym że bardziej nawet nieprzewidywalne...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
W tym sensie właśnie. Chodzi o wyjazdy z posesji (chyba, na Zumi nie widać za dobrze) i dojazd na miejsca parkingowe
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
-
Tranzystor
- Patryk2222
Cały dzień ja i zmiennik byśmy jeździli z nie tą koncesjąperson pisze:114? 118? 414?Patryk2222 pisze:"To co na bank widziałem na koncesji to Bródno Podgr. - most Grota - ???
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wielka Fabryka jest zapładniana przez Inwestorów czy jakoś tak?MichalJ pisze: A samochody skąd się biorą?
BP,NMSP
[ Dodano: |13 Paź 2011|, 2011 07:21 ]
To nie będzie rozjazd, tylko łuki.Tranzystor pisze:Ciekawe, kiedy wezmą się za budowę rozjazdu Ratuszowa11 Listopada. Jak na razie jest sama podsypka. No i kawałek toru w jezdni.
I, prawdę mówiąc, nie bardzo rozumiem, dlaczego 20 nie może pojechać normalnie przez W-Z i Jagiellońską - rozkład specjalny co 7,5/10 (co drugi skrócony do Koła), dodatkowo 18 wygięta przez W-Z i dałoby chyba w DS radę?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Chyba nie rozumiem. Trasowo tak przecież będzie - a to wzmocnienie skąd?Glonojad pisze:I, prawdę mówiąc, nie bardzo rozumiem, dlaczego 20 nie może pojechać normalnie przez W-Z i Jagiellońską - rozkład specjalny co 7,5/10 (co drugi skrócony do Koła), dodatkowo 18 wygięta przez W-Z i dałoby chyba w DS radę?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow