Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
Ale 105 na Nowodwory ma pojechać?sprokett pisze:1. Nie podróżuje z wózkami, tylko z dziećmi w wózkach.Łukasz pisze:Skończyły się podróże z wózkami, zaczęły się podróże 105. Z Tarchomina na Nowodwory.
2. 105 - owszem podróżuje, jako kierowca i woże muchy. Ogolić rozkład, bo to niegospodarność. Przywrócić 506 OSG-Mariensztat (Browarna).
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Temat, jak widzę, się wyczerpał. Z przyjemnością od niego odpocznę ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
http://www.gazetaecho.pl/mieszkancy-wal ... ytej_61101
Pan radny Korowaj szuka elektoratu - walczymy o progi, więc autobusów tam nie potrzebują. Co tu się pochylać nad 516, skoro sami mieszkańcy chcą jego likwidacji?
http://www.gazetaecho.pl/214-do-likwida ... -133_61091
Grunt to wylać dziecko z kąpielą. Wtedy, gdy ruszą pociągi lotniskowe i linia 214 dopiero będzie miała uzasadnienie, to trzeba będzie ją zlikwidować, 'bo nikt nią nie jeździ'. Wielokrotnie pisałem, że uruchomienie tej linii w 2011 było karygodnym błędem i że nikt nie będzie nią jeździł.
Pan radny Korowaj szuka elektoratu - walczymy o progi, więc autobusów tam nie potrzebują. Co tu się pochylać nad 516, skoro sami mieszkańcy chcą jego likwidacji?
http://www.gazetaecho.pl/214-do-likwida ... -133_61091
Grunt to wylać dziecko z kąpielą. Wtedy, gdy ruszą pociągi lotniskowe i linia 214 dopiero będzie miała uzasadnienie, to trzeba będzie ją zlikwidować, 'bo nikt nią nie jeździ'. Wielokrotnie pisałem, że uruchomienie tej linii w 2011 było karygodnym błędem i że nikt nie będzie nią jeździł.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oj, Misiek, Misiek...MisiekK pisze:Pan radny Korowaj szuka elektoratu - walczymy o progi, więc autobusów tam nie potrzebują. Co tu się pochylać nad 516, skoro sami mieszkańcy chcą jego likwidacji?
Zarówno radny, jak i mieszkańcy podkreślają, że walczą o progi, które nie ograniczą w żaden sposób autobusów, a ich instalacja nie jest kosztowna. - Udało się to wcześniej w innych rejonach Warszawy, więc przy dobrej woli i chęciach ze strony urzędu powinno się udać i u nas - mówi mieszkaniec.
- Takie spowalniacze pojawiły się jakiś czas temu na ul. Stawki.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Napisałem to celowo, bo wiadomo, że na montaż takich jak te na Stawkach nikt nie pójdzie. Jakoś ich wysypu w mieście nie widać - są droższe 3x więc chętnych na wydawanie pieniędzy na to nie ma i jestem pewien, że pan radny doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Poza tym te na Stawkach i tak są traktowane testowo i wcale takie obojętne dla niskopodłogowców nie są....Bastian pisze:Oj, Misiek, Misiek...
Problemem tej okolicy nie są jeżdżące szybciej samochody, tylko ludzie łażący po ulicy jak święte krowy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -