Parkingi Park&Ride
Moderator: Wiliam
- MeWa
- Cukiereczek
No i co z tego? Na razie tam metro nie dojeżdża normalnie, ponadto dojazd jest utrudniony, więc należy się spodziewać, że z czasem wykorzystanie będzie jeszcze większy, a na Połczyńskiej nie ma bazaru, a Fort Wola ma swój parking.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Premo pisze:Mi się wydaję że do Połczynskiej jest jednak dobry dojazd tylko jakoś chętnych brak
BTW: dziś 1 wóz ok. 19, około 13 tradycyjnie pusto
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bardzo możliwe.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Tak więc mamy 1 parking z którego korzystają klienci i handlowcy hali Marymonckiej, którzy w pełni nie zajmują nawet 1 kondygnacji . Drugi parking jeszcze lepszy bo nikt poza ochroniarzem z niego nie korzysta. A pasażerowie dostali nowy, niepotrzebny przystanek tramwajowy który jeszcze bardziej wydłuży dojazd do pracy, szkoły...
A ktokolwiek z niego chociaż korzysta? Dobrze, że autobusowy jest przynajmniej warunkowy.Premo pisze:A pasażerowie dostali nowy, niepotrzebny przystanek tramwajowy który jeszcze bardziej wydłuży dojazd do pracy, szkoły...
P.S. Dyskusja ma coraz mniej wspólnego z metrem. Czy nie lepiej ten temat czułby się na Infrastrukturze?
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nikt nie korzysta - tak jak było do przewidzenia. A tramwaj faktycznie zatrzymuje się zupełnie nie potrzebnieMZ pisze:A ktokolwiek z niego chociaż korzysta? Dobrze, że autobusowy jest przynajmniej warunkowy.Premo pisze:A pasażerowie dostali nowy, niepotrzebny przystanek tramwajowy który jeszcze bardziej wydłuży dojazd do pracy, szkoły...
P.S. Dyskusja ma coraz mniej wspólnego z metrem. Czy nie lepiej ten temat czułby się na Infrastrukturze?
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Ciekawe ile lat i ile pieniędzy minie zanim kierowcy zechcą się ruszyć z wygodnego fotela w samochodzie by wsiąść do zatłoczonego metra. Dojazd nie ma znaczenia bo klienci hali marymonckiej jakoś dojechać potrafią. Ale niedługo i tych kierowców parking straci bo będzie konieczność posiadania biletu. Ale wystarczy że handlowiec wyda 33zł by przez cały miesiąc mógł zostawiać samochód na strzeżonym parkingu.
Ludzie jeszcze poprostu nie wiedzą o takich parkingach. Polsce jeszcze daleko do Europy (jednak na szczescie coraz blizej...) i musimy sie nauczyc informacji i przedewszystkim zachecenia do korzystania z takiego parkingu...R-11 Kleszczowa pisze:Nikt nie korzysta - tak jak było do przewidzenia. A tramwaj faktycznie zatrzymuje się zupełnie nie potrzebnieMZ pisze: A ktokolwiek z niego chociaż korzysta? Dobrze, że autobusowy jest przynajmniej warunkowy.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jak można zachęcić do czegoś co nie jest atrakcyjne Tam nawet MeWa z torbą cukierków nie pomoże
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"