Zmiany obsługowe - kwiecień 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
No cóż... Lokalizacja zajezdni pasowała do obsługi 186 co więcej kierowcy bardzo dobrze spisywali się na tej linii a podmiany za awarie przeważnie były zgodne z nakazem ZTMu ale tak już jest, że to co pasuje do obsługi danej linii to musi z niej zejść a wejść na inne kosmiczne linie. Tak jest w przypadku zejścia Kleszczowej z 186 a wejścia na 180.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
[usunięto]
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Od kiedy Mobilis ma 15 metrowe autobusy ?!inż. Glonojad pisze:Dlaczego? Na 716 jest jedna brygada, były przez pewien czas dwie (z czego jedna 12, a druga 15 metrowa, OIDP) i jako okazjonalny (w DS komunikacją jeżdżę rzadko) pasażer sobie chwalę nie mniej niż Kleszczową, a mam wręcz wrażenie, że autobusy są w środku czystsze.Colony pisze:Mobilis na 194? Ta linia zupełnie zeszła na psy.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Od czasu, kiedy nie umiem czytać...dzidek pisze:Od kiedy Mobilis ma 15 metrowe autobusy ?!inż. Glonojad pisze: Dlaczego? Na 716 jest jedna brygada, były przez pewien czas dwie (z czego jedna 12, a druga 15 metrowa, OIDP) i jako okazjonalny (w DS komunikacją jeżdżę rzadko) pasażer sobie chwalę nie mniej niż Kleszczową, a mam wręcz wrażenie, że autobusy są w środku czystsze.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
nie bój się,w DS nie ma nakazu wysyłania przegubów,więc jak znając dyspozytorów na R7 to wszystkie 4 brygady(1,5,7,M4) zazwyczaj będą deskorolkoweITS A 218 pisze:R7 dostało nowe SU18 więc może będą one między innymi skierowane planowo na 186 od jutra.dzidek pisze:Już teraz w DP ZTM nakazuje wysyłanie wyłącznie Ikarusów 280 lub SU18 więc jeśli w DS również pojawi się zakaz wysyłania sztywniaków to i tak różnicy nie odczujemy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Hm. A to jest chyba novuum od kwietnia, nieprawdaż?dzidek pisze: linię 716 obsługuje (...) Connex 100% w DS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie dalej jak w zeszłą sobotę widziałem Kleszczową na 716. 
No w sumie w DS nie ma aż tak wielkich potoków ale kiedyś 5/186 było na MANa (najpierw z R7 a później z R9).Santos pisze:nie bój się,w DS nie ma nakazu wysyłania przegubów,więc jak znając dyspozytorów na R7 to wszystkie 4 brygady(1,5,7,M4) zazwyczaj będą deskorolkowepoza tym w DS na 186 aż takich tłoków to chyba raczej nie ma potrzeby,żeby przegub był potrzebny na siłę
MZA R-4 "STALOWA"