Wandalizm w autobusach, tramwajach i w metrze
-
michał1984
-
michał1984
A wiadomo koledze co to jest "niska szkodliwość społeczna czynu" za jaja powiesić tego co to wymyślił.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Bardzo "ciekawie" wygląda MAN o numerze taborowym 3376.
Oo 3 drzwi do końca nie ma prawie żadnej szyby, która by nie była pomazana tym białym paskudztwem. Na 3-cich drzwiach widać że było zrobione od środka graffiti, bo na elementach gumowych drzwi zostały niezmyte elementy "dzieła".
Nawet na kabinie kierowcy czarnym markerem ktoś postanowił pokazać swój "talent plastyczny".
Oo 3 drzwi do końca nie ma prawie żadnej szyby, która by nie była pomazana tym białym paskudztwem. Na 3-cich drzwiach widać że było zrobione od środka graffiti, bo na elementach gumowych drzwi zostały niezmyte elementy "dzieła".
Nawet na kabinie kierowcy czarnym markerem ktoś postanowił pokazać swój "talent plastyczny".
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Chodziło mi że jak nawet gliniarz zwinie kolesia za mazanie w wozie to i tak jeśli nie będzie miał 22 lata i nie zadźgał kogoś na ulicy to zostanie wypuszczny przez w/w policeman-a.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
-
michał1984
-
michał1984
Ostatnio dość modne stało sie rzucanie kamieniami w jadące autobusy,sam byłem świadkiem oberwało sie neoplanowi zjezdzającemu do zajezdni poszła tylna szyba
Zauważyłem równiej ze coraz czesciej malowidła na tylnej klapie np. solarisa są zmywane moze nie dokońca sie zmywają ale jednak zaczeli coś z tym robić 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
-
dr_mariusz