małpa pisze:Jeszcze 701 i E-4.
Dzięki
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Może Dęboszczaku coś wiesz o obsłudze 511 przez przeguby?Dęboszczak pisze:4c z r-7 reszta niskich (4) r-13Czepel pisze:Ile będzie całek 510 obsługiwanych przez Ikarusy i jakie? Pojawienie się na tej linii ikarusowych całek trochę mnie zaskoczyło.
To rzeczywiscie jakis geniuszsolaris8315 pisze:Co za geniusz wymyślił D6 i D7/326?
Na rozkład 718 w DP nie narzekam (no może poza godzinami późno wieczornymi). Mam 718/732/805/N61 a jak jeszcze mi uruchomią pod domem 738 i 740 to będę miał komunikację lepszą, niż w nie jednym rejonie Warszawysolaris8315 pisze:na 718 by się przydały prawda ?Frencher pisze:Gorsze muchy by woziły na 169, a przy tym, jeszcze by spowodowały spadek frekwencji w planowych brygadach.
Ale bzdura. Dopiero to zauważyłem. Już lepiej było je zostawić wpisane w rozkładsolaris8315 pisze:Co za geniusz wymyślił D6 i D7/326?
Geniu z ZTMu - przyznaj się kim jesteś to dostaniesz łomot, za to co zmajstrowałeśjacek pisze:Chyba GIENIUŚ
Trudno się z tym nie zgodzićsolaris8315 pisze:w każdym razie te wtyczki to powinny się pojawić np. na 169 a nie na takiej zakręconej linii z marną częstotliwością.