Zmiany obsługowe - październik 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Solówki na 401 jako wsparcie dla 189? Odważny!drapka pisze:A czy 401 dalej musi wozić powierze przegubami na prawy brzeg i na lewy zresztą też? Czy nadal obowiązuje dogmat, ze jest to linia, która się genialnie sprawdza w całej rozciągłosci i cieszy się rosnącym zainteresowaniem?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ale 189 potrzebuje takiego wsparcia tylko między Ryżową a Metrem Służewpawcio pisze:Solówki na 401 jako wsparcie dla 189? Odważny!drapka pisze:A czy 401 dalej musi wozić powierze przegubami na prawy brzeg i na lewy zresztą też? Czy nadal obowiązuje dogmat, ze jest to linia, która się genialnie sprawdza w całej rozciągłosci i cieszy się rosnącym zainteresowaniem?
Tak. Wszystkie.Misiek997 pisze:BTW teraz wszystkie brygady na 523 robią się na przeguba? z zakazem na sztywne?
141 wspiera tylko na odcinku Służew-Rzymowskiego, a też są jęki o przeguby.dzidek pisze:Ale 189 potrzebuje takiego wsparcia tylko między Ryżową a Metrem Służew
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Bastian
- Sułtan Maroka
To źle pamiętasz. Nie miało.reserved pisze:Nie widziałem nigdzie 336 na mieście a pamiętam, że miało zostać uruchomione.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
http://www.ztm.waw.pl/informacje.php?i=46&c=98&l=1Bastian pisze:To źle pamiętasz. Nie miało.reserved pisze:Nie widziałem nigdzie 336 na mieście a pamiętam, że miało zostać uruchomione.
I to jest jeszcze dobre:Nie wszyscy pasażerowie jednak zaakceptowali te zmiany. Swój sprzeciw wyrażały np. osoby, które utraciły dojazd z Mokotowa do bazarku przy ul. Grójeckiej. W związku z tym, zgodnie z obietnicą Dyrektora Ruty, uruchomiona zostanie nowa linia łącząca Mokotów z Ochotą. Będzie miała najprawdopodobniej numer 336 i będzie kursowała tylko w dni powszednie na trasie: SZCZĘŚLIWICE – Dickensa – Białobrzeska – Bitwy Warszawskiej 1920 r. – Banacha – Pawińskiego – Korotyńskiego (powrót: Pruszkowska) – Mołdawska – Racławicka – Wołoska – al. Wilanowska – METRO WILANOWSKA.
Ani 19, a 33 zabrane.Pojawiały się też pytania dotyczące układu tramwajowego. Pasażerowie najczęściej pytali o linie: 19 i 22. Dyrektor ZTM wyjaśniał, dzwoniącym, że 19 została połączona z 33 i po zakończeniu remontu na Trasie W-Z (17 października) wróci na tory. Co więcej – będzie kursowała znacznie częściej. Na szyny wróci też, i to już od 19 września, linia 22. Zostanie połączona z 21.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To jest Obsługa Linii, a nie Komunikacja Miejska
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel