Zmiany obsługowe - marzec 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak, a MZA obsługuje wyłącznie 171
Raczej bym obstawiał wersję Fraktala.
Raczej bym obstawiał wersję Fraktala.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
ogólnie to tylko w warszawie praktykuje się wysyłanie na Zetki przegubowców, w wiekszosci innych polskich miast jak np kraków czy poznań czy katowice na linie zastępujące tramwaje jezdza solówki i to wystarcza. U nas jest jakaś dziwna praktyka podbierania przegubów z linii regularnych zeby je dawac na zetki nawet jezeli nie wymaga tego sytuacja podam dość prosty przykład ubiegłorocznych Zetek np linia zastępująca tramwaje w ciągu wołoskiej i alei niepodleglosci na odcinku woronicza - nowowiejska nie pamiętam juz co to było za Z chyba Z-1 czy Z-2. Ta linia woziła ladunek na solo, tylko nikomu z ZTMu nie chciało sie przyjechac i zobaczyc obłozenia ale twardo chodziła na przegubach dla zasady tylko dlatego bo była zetką. W sumie przez Zetki cierpią linie regularne, przyszło już tyle ponadplanowych przegubów + 54 do Mobilisu może i jeszcze im przegubów brakuje na Zetki i muszą podbierać z regularnych linii. Toć to bardzo dziwne. Więc wtyczki ze 171 można byłoby zagospodarować w zupełnie inny sposób, tzn wzmocnić linie które takiego wzmocnienia potrzebują a nie trzymać na zetki.
-
OMG, znów się uaktywnił...marko80 pisze:[nie da się tego czytać...]
[ Dodano: |4 Mar 2011|, 2011 00:02 ]
Przed chwilą otrzymałem następującego maila od:
[quote="Maciej Markowski" <marko80@poczta.onet.pl>"]nie pisz nic kurwo jebana na mój temat publicznie na wawkomie, ty ścierwo jebane ja ci sie kurwo jebana uaktywne ci kurwa chuja uaktywnie zaraz, szmaciarzu jenbany. Mam kurwa prawo pisać co mi sie podoba a tobie chuj do tego złamasie jebany kurwa.[/quote]
Czy mogę prosić o jakąś reakcję?
Czy mogę prosić o jakąś reakcję?[/quote]Obawiam się, że nie mamy na Forum żadnego psychiatrydesert_eag pisze:Przed chwilą otrzymałem następującego maila od:
[quote="Maciej Markowski" <marko80@poczta.onet.pl>"]nie pisz nic kurwo jebana na mój temat publicznie na wawkomie, ty ścierwo jebane ja ci sie kurwo jebana uaktywne ci kurwa chuja uaktywnie zaraz, szmaciarzu jenbany. Mam kurwa prawo pisać co mi sie podoba a tobie chuj do tego złamasie jebany kurwa.
noidea
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Administracja wawkomu raczej ma niewielki wpływ na treść wiadomości e-mail przesyłanych z onetu. Może spróbuj tam? Choć wątpię, by im akurat zależało - chyba, że zacznie spamować.desert_eag pisze:Czy mogę prosić o jakąś reakcję?
Tym niemniej dzięki za info, wiadomo, czego się po kim można spodziewać.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
To prawda. Tym niemniej nie jest to temat do takich dyskusjiJarek pisze:Natomiast ten Pan będzie teraz pod nieustannym nadzorem i w końcu dostanie definitywnego bana, jeśli się tylko wychyli.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Z dniem 25 marca "Stalowa" całkowicie schodzi z linii 126, a w zamian otrzymuje 4 wtyczki na linii 500
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.