Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Infotron z reguły dość bezbłędnie mnie lokalizuje. Nie ogarniam czemu nie można pod SNRT SIP podpiąć. Odczyt na podstawie przejechanego metrażu, w przypadku odczytu niepewnego korekcja na podstawie SNRT.
Infotron myli się najczęściej jak są dwa przystanki blisko siebie np. ruszając z pętli Piaski od razu pokazuje, że następnym przystankiem będzie Duracza a nie Piaski, podobnie jest na Kieleckiej czy M. Młociny ale dalej już pokazuje dobrze.
-
Stary Pingwin
Na Okęciu widzi Instytut Lotnictwa, na Służewcu Wynalazek. Oczywiście jeszcze na pętlach.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Po prostu jeśli dwa przystanki są blisko siebie to widzi ten drugi... taka konstrukcja systemuStary Pingwin pisze:Na Okęciu widzi Instytut Lotnictwa, na Służewcu Wynalazek. Oczywiście jeszcze na pętlach.
Jeszcze dobrze zima nie rozkręciła się, a już szynka na Wołoskiej za Racławicką pękła spowalniając nas do 10 km/h
Notabene wzięła mnie z zaskoczenia bo tydzień temu jej nie było 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Balzola i wszystko jasne.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Balzola?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
A chociaż da się wyminąć na łukach?
Gorzej, to jest na odcinku prostym
Ale na Powstańców już wymienili 
To że szyna pękła to jedno ale czy każde pęknięcie szyny czy jakakolwiek nieprawidłowość musi skutkować stawianiem 10km/h a nie np. 20 czy 30km/h? Są miejsca, że buja wagonem i ta 10 dobrze, że stoi ale w większości jedzie się te 10km/h i się myśli, czemu ta dycha stoi.
Pęknięcie szyny powinno skutkować naprawieniem.
Gdyby tak było to w niektórych okresach by trzeba było zawiesić połowę linii. Niestety czasem kilka ładnych dni mija aż szyna zostania naprawiona.
Ha, zacytuję sam siebieFlash8222 pisze:Jeszcze dobrze zima nie rozkręciła się, a już szynka na Wołoskiej za Racławicką pękła spowalniając nas do 10 km/hNotabene wzięła mnie z zaskoczenia bo tydzień temu jej nie było
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bzdura.Łukasz pisze:Moim zdaniem na pękniętych szynach powinno być 0 a nie 10...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.